• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Corpse Paint

a teraz z grubej kurwa beczki, czyli temat dla prawdziwych mężczyzn... makijarz Laughing
te szmery bajery z rms dadzą rade?? podobno behemoth używa czarnej pasty do butów Idea licze na pomoc... za miesiąc mam sesje zdjęciową do naszego blackmetalowego zespołu, a nigdy corpsa nie robiliśmy Laughing
Odpowiedz

na początek może czarna kredka i eyeliner
Odpowiedz

o kurwa. szatańsko
Odpowiedz

Na biel proponuje gołębie guano, a na czerń kackupę pana mietka-6-win-rano.
Będzie plugawie.
Odpowiedz

Strach sie bać. Mrok, zło, mizantropia i śmierć
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Tego się spodziewałem... "pomocne" komentarze i nabijanie postów Laughing spierdalać cwaniaczki... tak to jest spytać sie laików...
dzięki Keesha. spróbujemy...
Odpowiedz

Orcus V.R. napisał(a):nabijanie postów

po co nabijać posty?
Odpowiedz

nie wiem, bez sensu
Odpowiedz

Orcus V.R. napisał(a):pierdalać cwaniaczki... tak to jest spytać sie laików...
nie no w temacie bycia tandetnym lamusem malującym ryja na pandę w imię szatana jesteś jedynym pro, oddaję pole
Odpowiedz

Cytat:Tego się spodziewałem... "pomocne" komentarze i nabijanie postów spierdalać cwaniaczki... tak to jest spytać sie laików...
dzięki Keesha. spróbujemy...
Goryli pomiocie, kurwa, sprawdz jak sie makijaż pisze, tak ?

I wypierdalaj do lasu biegać za jeleniami, brudzie.
Odpowiedz

Orcus V.R. napisał(a):za miesiąc mam sesje zdjęciową do naszego blackmetalowego zespołu, a nigdy corpsa nie robiliśmy Laughing

To ze nie mieliscie jeszcze corpsa przed sesja zdjęciową swiadczy tylko o tym ze jestescie kindermetalami i jebanymi pozerami.

Nie inaczej!
Odpowiedz

a ty jesteś już niemodny i niepotrzebny
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):
Orcus V.R. napisał(a):za miesiąc mam sesje zdjęciową do naszego blackmetalowego zespołu, a nigdy corpsa nie robiliśmy Laughing

To ze nie mieliscie jeszcze corpsa przed sesja zdjęciową swiadczy tylko o tym ze jestescie kindermetalami i jebanymi pozerami.

Nie inaczej!
Spierdalaj prawdziwku czy inny maślaku
Odpowiedz