10-04-2005, 07:27 PM
anarchia, pacyfizm, tolerancja, wojna z kapitalizmem
na to lecą dzieciaki, a ktoś na tym kase trzepie
na to lecą dzieciaki, a ktoś na tym kase trzepie
CP/DP
Piorun napisał(a):, a ktoś na tym kase trzepie
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Piorun napisał(a):Stary,ktoś tą koszulke zrobił i ktoś ją sprzedal na pewno nie po kosztach wlasnych,czyli zarobił na niej.A w ogóle gówno nas obchodzi jaką masz na sobie koszulke.
Na koszulce Gravelanda "Prawo Stali", którą w tej chwili mam na sobie nie da się zarobić,
Szyszak napisał(a):Wracajac do tematu - punkow (w tym anarchistow) pies tracal i smierdza gejem. Powinno sie tych brudasow wyjebac na Syberie, ciekawe jak dlugo by przezyli bez rzadu i spoleczenstwa. Podsumowujac - zaorac
R_amze_S napisał(a):Piorun napisał(a):Stary,ktoś tą koszulke zrobił i ktoś ją sprzedal na pewno nie po kosztach wlasnych,czyli zarobił na niej.A w ogóle gówno nas obchodzi jaką masz na sobie koszulke.
Na koszulce Gravelanda "Prawo Stali", którą w tej chwili mam na sobie nie da się zarobić,
KelThuz napisał(a):Szyszak napisał(a):Wracajac do tematu - punkow (w tym anarchistow) pies tracal i smierdza gejem. Powinno sie tych brudasow wyjebac na Syberie, ciekawe jak dlugo by przezyli bez rzadu i spoleczenstwa. Podsumowujac - zaorac
no to widac ze czochowego dziada wiesz na temat anarchizmu. spierdalaj.
Szyszak napisał(a):Nie. Wiem to co widze, jezeli idzie banda punkow krzyczacych "fuck the system", "anarchy rules" i "no future" rzucajacych sniezkami w McDonaldsa to chyba anarchisci.to nie anarchiści, to brudasy, a to duża i zasadnicza różnica. Przeczytałeś jakiś idiotyczny opis subkultury pankowej i pierdolisz teraz jakieś farmazony. W życiu nie słyszałem z ust jakiegoś punola tych sloganów (chyba żę przewijały sie w siakiejś piosence, ale to juz inna sprawa). Dodatkowo samo słowo którego na końcu użyleś ("chyba") wyraża w pełni jak bardzo sie w temacie orientujesz