• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

co sie co sie co sie co sie stało

http://video.google.com/videoplay?docid=...iz&pl=true

ten filmik wymaga odmiennego tematu!
Macius wypił browca i sie masturbowal az został nakryty xD
Odpowiedz

zajebiste!!
Odpowiedz

w koncu ktos docenil.
Poczujcie MOC!

ps. jak ktos znajdzie takie piwo to ja je chce! Big Grin ono ma wartosc kolekcjonerską xD
Odpowiedz

hehe genialne,tylko o waleniu konia mowy nie ma w filmiku Tongue
Odpowiedz

hehe no brawo, doceniam Pana Laughing
zajebiste Laughing Laughing
Odpowiedz

Omg skad sie ten browar tam wziął? Czyżby Maciuś go używał jako piany do kąpieli Laughing
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):Omg skad sie ten browar tam wziął? Czyżby Maciuś go używał jako piany do kąpieli Laughing
Bardziej prawdopodobne, że go wypił, a że alkohol go wziął, to podczas walenia urwał sobie penisa - i dlatego zemdlał w wannie Big Grin
Odpowiedz

de7th napisał(a):Bardziej prawdopodobne, że go wypił, a że alkohol go wziął, to podczas walenia urwał sobie penisa - i dlatego zemdlał w wannie Big Grin
Z przykrością,ale się nie zgodze.Żeby urwać penisa trzeba by takowego posiadać ;>
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):
de7th napisał(a):Bardziej prawdopodobne, że go wypił, a że alkohol go wziął, to podczas walenia urwał sobie penisa - i dlatego zemdlał w wannie Big Grin
Z przykrością,ale się nie zgodze.Żeby urwać penisa trzeba by takowego posiadać ;>
jestes taka brutalna... no ale to moze byc prawda, bo co sie stalo?... a moze mial pierwsza erekcje spowodowaną smakiem piwa i az zemdlal z wrazenia?
Odpowiedz

Balthor napisał(a):jestes taka brutalna... no ale to moze byc prawda, bo co sie stalo?... a moze mial pierwsza erekcje spowodowaną smakiem piwa i az zemdlal z wrazenia?
Jak dla mnie to Maciuś po skosztowaniu piwa miał po prostu wizje,jakoby dostał od losu własnego,osobistego penisa.Niestety,była to tylko wizja stąd też,w umyśle naszego milusińskiego, narodziło się pytanie 'co się stało?' ;>
Odpowiedz

To co ty wypisujecie jest podłe, a ten filmik jest jeszcze podlejszy Wink
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

ale chujove Tongue
Odpowiedz

Beast King napisał(a):To co ty wypisujecie jest podłe, a ten filmik jest jeszcze podlejszy Wink
Bo życie z samego założenie jest podłe Wink
Odpowiedz

Film dobry, ale farmazony gadacie niesamowite
Odpowiedz

Reczywiście. Filmik trv tak samo jak cała ta "technoza" Big Grin w życiu nie słyszałem większej rąbanki Big GrinBig Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości