- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Dżemik napisał(a):Disco Polo nigdy nie umarlo! Zostalo zepchniete do podziemia, lecz teraz znowu wychodzi na swiatlo dzienne.. O-Zone, Ivan i Delfin, a ostatnio Bartek Wrona (taki pan z Just5) na wszelakich potupajach bija rekordy popularnosci..
Najśmieszniejsze jest właśnie to, że kiedy disko polo było potępiane, to osoby, które teraz są jego największymi fanami (bo staje się modne), najbardziej na nie najeżdzali, a teraz od razu wielcy fani, za jakiś czas pewnie najwięksi hiphopowcy zaczną się śmiać z hh, bo wyjdzie z mody, niektórzy ludzie są naprawdę dziwni

hock:
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
- Liczba postów:
- 119
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
jeśli nie potrafisz śpiewać, chciałbyś dawać czadu na 'koncertach' we wsiach to ok.
curva, do piachu wykonawców, producentów i tych którzy do tej pory tego gówna słuchają...
..:: TOTAL ANTY-HUMAN ASSAULT !!! ::..
- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
Po co zakładać temat, o muzyce, do której wszyscy mają negatywny stosunek (wraz z autorem). Chyba wiadomo jakie będą odpowiedzi, niet?
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Cytat:O czosnek..
:?

Goofi nie mów że ci sie nie podoba
To dla fanów DiscO - PolO

+ Smerfne Hity ,aha jeszcze jedno nie pytajcie mnie skąd to mam :!:
Smerfne Hity -
http://s46.yousendit.com/d.aspx?id=2CVL7...3NW4XFEE8Z
Suprise :!: -
http://s53.yousendit.com/d.php?id=1JAFU4...1YPWUKG4KS
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!