• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

co sądzicie o tz. disko polo??

don wasyl roma i jego cyganska banda... Laughing
disco relax w polsacie rzadzi(ł)
Big Grin
dumb_dres_folk
Odpowiedz

moj komentarz ogranicze do dwoch slow: do piachu Tongue
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Mam płyte Antosia Szprychy. Dostałem na koncercie. To było na wiejskim festynie jakiś koleś póżniej wygrał na loteri 20 kilowe prosie Big Grin Big Grin Big Grin
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

The_hanged_man napisał(a):Mam płyte Antosia Szprychy. Dostałem na koncercie. To było na wiejskim festynie jakiś koleś póżniej wygrał na loteri 20 kilowe prosie Big Grin Big Grin Big Grin

20-sto? cos takie malutkie bylo chyba jeszcze Smile
Odpowiedz

boys :!: antoś szprycha :!: szhazza :!: ja mam ok 100 tych kaset Laughing
Odpowiedz

zaluje ze minela mnie fala disco polo, nim zostalem wziętym kompozytorem. Wowczas Warraha bylaby potezna disco-polowa horda, a na przeboju "Słowiańska dziołcho" zarobiłbym 1,5 mln zł...
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):zaluje ze minela mnie fala disco polo, nim zostalem wziętym kompozytorem. Wowczas Warraha bylaby potezna disco-polowa horda, a na przeboju "Słowiańska dziołcho" zarobiłbym 1,5 mln zł...

Sie śmiej, Bayer full ponoć sprzedał milion kaset :/
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Sie śmiej, Bayer full ponoć sprzedał milion kaset :/
I do dzisiaj zarabiają takie pieniądze ,grając na różnych imprezach dla znanych ludzi ,że przeciętna kapela mogłaby sobie o nich pomarzyć.
Odpowiedz

Disco polo? Najlepsza muza na imprezy Big Grin I na poprawienie humoru Smile
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Disco Polo kojarzy mi się z Polsatem 2, no i oczywiście z Shazzą. Już wtedy (mimo słabo rozwiniętego gustu muzycznego), kręciłem głową z niesmakiem, słysząc kolejne hity z tegoż gatunku. DP miało swój 'sczczyt' tak samo jak HH ma teraz. DP upadło, mam nadzieję że hh niedługo też zrobi to samo.

Kawałki z tego gatunku nie reprezentują sobą ABSOLUTNIE NICZEGO!
Odpowiedz

jak to nie dyletancie- reprezentuja debilizm Laughing

(ten "dyletant" to w ramach zartu, nie bierz do serca Smile )
Odpowiedz

Chłopak mojej koleżanki namiętnie ściąga z internetu "hity" disco polo ..... Panie czuwaj nad nim Mad
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

DP to taka papka dla mało wymagających odbiorców. Ale musze przyznać, że potrafi rozkręcić imprezę - taaakę mieliśmy polewę na imprezie u kumpla jak nam pokazał jakiś teledysk DP (kilku kolesi stało na bloku, a jeden to nawet na gitarze grał Big Grin ) Big Grin Big Grin
Odpowiedz

zdaje sie link do tego "teledysku" jest gdzies w dziale Humor Tongue przed jego obejrzeniem nie wiedzialem ze rodza sie tacy kretyni
Odpowiedz

Lech napisał(a):zdaje sie link do tego "teledysku" jest gdzies w dziale Humor Tongue przed jego obejrzeniem nie wiedzialem ze rodza sie tacy kretyni

juz nie ma, bo musielismy to usunac z serewraSad za duzo miejsca zajmowało Sad
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości