06-20-2005, 10:55 PM
don wasyl roma i jego cyganska banda...
disco relax w polsacie rzadzi(ł)
dumb_dres_folk
disco relax w polsacie rzadzi(ł)
dumb_dres_folk
The_hanged_man napisał(a):Mam płyte Antosia Szprychy. Dostałem na koncercie. To było na wiejskim festynie jakiś koleś póżniej wygrał na loteri 20 kilowe prosie
KelThuz napisał(a):zaluje ze minela mnie fala disco polo, nim zostalem wziętym kompozytorem. Wowczas Warraha bylaby potezna disco-polowa horda, a na przeboju "Słowiańska dziołcho" zarobiłbym 1,5 mln zł...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Sie śmiej, Bayer full ponoć sprzedał milion kaset :/I do dzisiaj zarabiają takie pieniądze ,grając na różnych imprezach dla znanych ludzi ,że przeciętna kapela mogłaby sobie o nich pomarzyć.
Lech napisał(a):zdaje sie link do tego "teledysku" jest gdzies w dziale Humor przed jego obejrzeniem nie wiedzialem ze rodza sie tacy kretyni
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo