Ankieta: Wolisz sta - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
wole podpierac sciany, to bezpieczniejsze
23.08%
24
23.08%
jasne ze tanczyc pogo
76.92%
80
76.92%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

co sądzicie o najlepszym pod sloncem tancem-POGO??

Tomash napisał(a):ale jak widze 2 metrowego kolesia ważącego 100 kg, który napierdala 15 letnie laski to się strasznie wku...rzam Smile

No właśnie. Ja 15 lat nie mam ale jestem mała i chuda
i mam pecha do takich gór mięsa Big Grin
Odpowiedz

Rhonwen napisał(a):
Tomash napisał(a):ale jak widze 2 metrowego kolesia ważącego 100 kg, który napierdala 15 letnie laski to się strasznie wku...rzam Smile

No właśnie. Ja 15 lat nie mam ale jest mała i chuda
i mam pecha do takich gór mięsa Big Grin

Ja na Rammsteinie własnie miałam szczęcie wylądować na takiej 'górze mięsa', kiedy cały tłum przed sceną złozył sie jak domino. Facet podniósł mnie wstając, chyba nawet tego nie zauważył Big Grin i tylko dzięki temu nie znalazłam sie pod butami, bo sama raczej nie miałabym szans wstać.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

bozesz ty moj... Dopiero na łudstoku, na koncertch gdzie sporo satanistycznego bydła się zbiera poznałem coś takiego o czym pisze wyzej koleżanka. Na koncertach brudasów zawze jest tak że jeśli ktoś leci to zanim upadnie już 3 osoby go trzyma i podnosi do góry. Jak dla mnie najpiękniejszym przykładem jest przypadek z łudstoku 2004, występ tych kolesi co to śpiewaja kołwera "chłopaki nie płaczą", grali przed dezerterem, bodajżę T-love, cy cuś tego pokroju. Chyba bardzo znana kapela bo ludu się zleciało od zajoba.. pod sama scena zrobiło się ciasno żę igły by nie wcisnał. Była taka sytuacja: kolesiowi spadaja okulary, nei zauważyłem tego, ale widziałem jak opuścił głowę i starał sie rozepchać tłum bo coś najwyraźniej upuścił. Automatycznie, w jednej chwili ja i jeszcze 2 typów rozepchaliśmy tłum dookoła niego rozkłądajac ręce i tworząc przestrzeń, w której mógł spokojnie szukać zguby. Ku mojemu zdziwieniu wyciagnął mocno zakurzone okulary, ale bez żadnych uszkodzeń.
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):Na koncertach brudasów zawze jest tak że jeśli ktoś leci to zanim upadnie już 3 osoby go trzyma i podnosi do góry.
I właśnie dlatego najbardziej kocham punkowe koncerty. Bo choćby nie wiem jak było ostro i jak by się napierdalali, to i tak za długo człowiek nie poleży na ziemi Smile Bo to raz się lądowało ... No, ale jak pisze kolega wyżej, momentalnie człowiekm staje na nogi (nie o własnych siłach Wink )
Odpowiedz

No, przecież punki to bracia i siostry... rodziny się nie depta! A tak wogóle to ja jestem świerzo upieczoną słuchaczką muzyki punk rockowej, więc jak narazie to moim jedynym doswiadczeniem jeśli chodzi o pogo, to obolały kark, siniak na pliczku i obity bark.
Ogólnie nie lubię ludzi, myslę, że są głupi...
Odpowiedz

Ja ostatnio zgubiłem buta w samym środku,szczęście znalazłem;] zeby tanczyc pogo trza miec forme,ja po 5 piosenkach musze zrobic sobie odpoczynek na kolejne 3 wbrew pozorom jest miła atmosfera, gorzej jak dostaniesz przypadkowo z glana,albo jak chcesz wyjsc a cie ludzie wrzuca w sam srodekWink mi ostatnio jakaś laska przypadkiem(bądź też nieXD) spodnie rozpieła,dobrze ze sie w pore zorientowalem ;>
bring it on
Odpowiedz

Heh coś wspaniałego Laughing
Metoda na życie i sposób na głód
Na kryzys na gnicie na chaos na ból
GDY NIEWIESZ DO KĄD IŚĆ
KRZYK ZMĘCZYŁ CIĘ
ZA SZYJKĘ MOCNO CHWYĆ I NAPIJ SIĘ
JABOL PUNK
Odpowiedz

pogo rulez tylko poem rano mam zawsze problem z rozczesywaniem włósów ;/
Some say the end is near.

Some say we'll see armageddon soon.

I certainly hope we will.

I sure could use a vacation from this

TOOL - AEnema
Odpowiedz

Pogo ti najwspanialszy taniec na świecie i aż dziwię się, że aż 22% ludzi (bądź nie ludzi) woli podpierać ściany :O!!
dnia dobrego.
Odpowiedz

To ze ktos podpiera sciany nie znaczy ze od razu nie umie sie bawic, jak komus sie nie podoba zespol to nie spodziewaj sie ze od razu wyskoczy pod scene trzepac lbem.
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

To w takim razie, dlaczego taki ktoś szedł na koncert zespołu, który mu się nie podoba?..
z reguły chyba chodzi się na koncerty zespołów, które się podobają Big Grin
dnia dobrego.
Odpowiedz

Oia napisał(a):To w takim razie, dlaczego taki ktoś szedł na koncert zespołu, który mu się nie podoba?..
Prawda? Co za kretyn chodzi na koncert zespołu którego nie wielbi? Przecież prawie codziennie jakaś zajebista kapela gra w każdym mieście Polski a ten akurat matoł poszedł na koncert bandu którego nie czci i jeszcze ośmiela się stać pod ścianą.No doprawdy,ludzie to potrafią być wredni [Obrazek: icon_devil.gif] Wink.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):
Oia napisał(a):To w takim razie, dlaczego taki ktoś szedł na koncert zespołu, który mu się nie podoba?..
Prawda? Co za kretyn chodzi na koncert zespołu którego nie wielbi? Przecież prawie codziennie jakaś zajebista kapela gra w każdym mieście Polski a ten akurat matoł poszedł na koncert bandu którego nie czci i jeszcze ośmiela się stać pod ścianą.No doprawdy,ludzie to potrafią być wredni [Obrazek: icon_devil.gif] Wink.
Paskudnica z Ciebie Wink
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):

o! i nareszcie ktoś mnie rozumie Tongue Big Grin
dnia dobrego.
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
-Rene- napisał(a):
Paskudnica z Ciebie Wink

eeeejj.. kto jest paskudnicą :>?
dnia dobrego.
Odpowiedz