Ankieta: Wolisz sta - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
wole podpierac sciany, to bezpieczniejsze
23.08%
24
23.08%
jasne ze tanczyc pogo
76.92%
80
76.92%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

co sądzicie o najlepszym pod sloncem tancem-POGO??

Ja uważam pogo za najlepszy taniec na swiecie choc czasami sa okazje ze mozna stracic uzebienie Big Grin powiedzcie mi swoje zdanie Tongue Rolleyes
Odpowiedz

Jestem na tak Smile Jak na razie ze dwa czy trzy razy dostałam czyjąś łapą po buźce. No i lekka kontuzja barka i pupy Big Grin
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

Ja Zaliczylem Wiecej Uszkodzen ... Powybijane Palce ... Potargane Spodnie ... Wybity Zab ... Pare razy Z Lokcia W Twarz ... Glan W Golen ... Bolalo ...
Ale Ni Ma To Jak Dobre Pogo ... Bez Tego Nie Da Sie Zyc ...
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

hehe Smile tez tak sadze Tongue 8)
Odpowiedz

Nie No Co Jak Co Ale Dobre Pogo Na Koncercie Musi Byc ... Bez Tego Nie Ma Zabawy ... Tylko kontuzje Liczne Mozna Odniesc ... Ale Czego Sie Nie Robi Zeby Bylo Fajnie Big Grin
I'm not like you
I'm not like you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

ehh dobre pogo nie jest zle .. w niejednym kotle sie bylo ...pamietam ze najbardziej bolalo jak dostalam z glana w biodro ...
ogolnei jako mala dziewczynka jestem narazona na zdeptanie mnie bo ktos mnie nie zauwazy ....lubie moment keidy po upadku ludzie lapia cie i wyrzucaja w kociol spowrotem Smile
czego nei lubei na koncertach-ludzi plywajacyh na rekach ..odkad mi spadl na kark jakis wielki koles i przez nastepny dzien nie moglam sie ruszac ...rozumiem jaks maja dziewczyna badz chlopiec ..a le 100kg zywej wagi to zaduzo jak na mnie ...
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Ja Mam Tylko Jedno MArzenie ... Uczestniczyc W Czyms Co NAywa Sie MOSH ... To Trzeba Przezyc ... I W Przenosni I Doslownie
I'm not like you
I'm not like you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

wiesz... mosh... debilizm jak dla mnie ;p juz bym wolal isc na mecz i z kibicami "potanczyc" Big Grin
Apropo pogo... ech, pare kontuzji tez bylo, ubity tylek, glan odbity na klacie, z glowki pare razy dostalem....
ale popieram Big Grin
Odpowiedz

W Sumie Masz Racje ... Ale Mimo Ryzyka To Zajebista Sprawa Jest ... Debilizm ... Tez Sie Zgodze ... Ale Musze Sprobowac Tego ... Mam Nadzieje Ze Przezyje Big Grin
I'm not like you
I'm not like you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

Pogo to zaden taniec.
Chujnia dla zbuntowanych nastolatkow.
Jedyny sluszny taniec to taniec rytualny ku mojej czci.
AVE JA!!!
Odpowiedz

Szatan napisał(a):Pogo to zaden taniec.
Chujnia dla zbuntowanych nastolatkow.
Jedyny sluszny taniec to taniec rytualny ku mojej czci.

Hmm... przepraszam za niedyskretne pytanie, ale... czy ty masz jakieś kompleksy? Wink
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

eee tam
mosh to jest dopiero to ;]
Odpowiedz

od kiedy oberwalem butelka w glowe, nie poguje
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Nie Ma To Jak Dobre Pogo ... Najlepsze Mialem na Koncercie Two Tones W OSwiecimiu W OCK ... Malo Ludzi Bylo Ale Pogo Klasa Pierwsza ... Stary Gdzie Ty Oberwales Butelka ?? ??
I'm not like you
I'm not like you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

mosh to nie chęć napierdolenia komuś
o ile w pogo jest zasada "kupa na biskupa" to w moshu ludzie robią takie piruety i wygibasy ze trzeba być na serio wysportowanym aby takie coś zrobić
przyjrzyjcie się uważnie prawdziwemu moshowi i tym "tańcom" któe tam odchodzą
teraz niech każdy z was paraduje tak w pokoju przez aby 3 minuty... non stop - komu się udało nie zmęczyć i zrobić to efektownie ?
Odpowiedz