- Liczba postów:
- 18
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Jestem tym bardziej za pogo , mocnych kontuzj nigdy nie doznałem oprócz paru siniaków . Najlepsze na jakim byłem to te w czasie koncert Slipknot'a w Stodole i rok temu na Behemocie
Zumbi e o senhor das guerras
Zumbi e o senhor das demandas
Quando Zumbi chega
E Zumbi quem manda
Your tribe - our tribe
Your life - our life
- Liczba postów:
- 3
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Violent Dancing foreva ;].
- Liczba postów:
- 14
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Heh, takie dzieci jak ja "pogujące" na koncertach doprowadzają ludzi do szału, także ja raczej niezbyt się w tym realizuję.
Chociaż jeśli znam dobrze zespół i mam na nogach glany, to zdarza mi się wejść w pogo i troche poobijać, w okręgu młodszej grupy wiekowej.
Z jakiś kontuzji po takim 'pogowaniu' to obdarte do krwi kolana, kilka siniaków i poobijana głowa po przyrąbaniu w scenę.
Pogowanie w obrębie facetów +18 zagrażałoby mojemu życiu, w związku z czym nie pcham się w takie okolice.
A jeśli chodzi ogólnie o pogo, to myślę, że lepiej jeśli ludzie z własnej woli "biją się" i obijają o siebie na koncertach wyładowując emocje, niż mieliby się wyżywać na przypadkowych przechodniach.
`prawdziwe ja - to kim jesteś, nie kogo z ciebie uczyniono...
^^^
I need to watch things die... from a good safe distance
- Liczba postów:
- 179
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
kiedys czesciej wdawalam sie w przepychanki pod scena,teraz raczej uwazam zeby nie oberwac powaznie z zadnego lokcia czy glana bo i takie wypadki zdazaly sie wczesniej.poza tym juz chyba jestem za stara...
"We all fall down,together
Ashes to ashes as we burn this fucker down"
- Liczba postów:
- 29
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
ja się bawię w pogo do tej pory i podobno nawet mi to wychodzi mimo że zazwyczaj jestem jedna z niewielu kobiet bawiących się
A mi pinche tio
Lo heche al rio
En un lago frio
Heche a todos tus niĂąos