• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co na urodzinki??? (zwłaszcza dla panów)

Ajana napisał(a):Ja kupiłam ostatnio kumplowi na imienimy papierośnicę.Powiedział, że to chce i mu to dałam.Najlepiej sie po prostu spytać co kupić facetowi.To najlepszy sposób.

ja nigdy nie wiem co chcialbym dostac, lubie niespodzianki Big Grin
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Możliwe, ale lepiej sie zapytać i kupić komuś coś z czego ta osoba będzie zadowolona.
Big Grin
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Ajana napisał(a):Możliwe, ale lepiej sie zapytać i kupić komuś coś z czego ta osoba będzie zadowolona.
Big Grin

a jakbym powiedzial ze chcialbym motor? Wink
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

To byłby problem.
Laughing
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

W tej kwestii myśle jak Ajana ,racja najlepiej sie kogoś zapytać co by chciał ,bo czasami można fatalnie trafić z prezentem Sad
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
Odpowiedz

dla mnie najlepszym prezentem od kobiety byłaby... prawdziwa, szczera i oddana miłość Embarrassed
Odpowiedz

Ja tam wolę niespodzianki, nawet jak bym miał się rozczarować czy coś takiego, to i tak dla mnie liczy się intencja a nie cena czy jakieś tak inne walory Tongue Ja na te urodziny dostałem naszywkę SoaD i pasek (też SoaD), ale z tym paskiem to był przebój, bo co chwilę miałem zdejmować (i to tak bez podtekstów Laughing )

PS. najważniejsza intencja, choć miecz by był fajny Big Grin (chciałem miecz na urodziny, ale nie dostałem)
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

Rozrzutnik i dmuchany bumerang - to może się podobać
about:blank
Odpowiedz

Wydaje mi się że nie znasz swojego chłopaka zbyt dobrze skoro nie wiesz jaki mu prezent sprawić na urodziny Surprised Ja zawsze wymyślam coś nowego i fajnego i zawsze widzę że się cieszy a aj razem z nim Smile Ale jeżeli to twój kumpel badź jeżeli jesteś z nim krótko to się zapytaj go lub idź na żywioł,jak mu się nie spodoba to bedziesz wiedziałam czego mu nie kupować następnym razem Tongue
Odpowiedz

Wielkie dzięki za wszelkie propozycje Smile.
Ostatecznie postanowiłam kupić kufel z logo Mayhem i to był chyba strzał w dziesiątkę Big Grin
A teraz idę kimać <ziefff>
ŚmIeRć To DoPiErO PoCzĄtEk
Odpowiedz

Ja swojemu kumlowi kupilam koszulke z napisem "VODKA - Connetning people" (czy jak to sie pisze)

Smile nie wiem czy mu sie podoba,ale chyba tak,bo to nosi Laughing
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

ja staram sie zawsze wykombinowac cos zaskakujacego. np w zeszlym roku kupilam chlopakowi wydech do motocykla. jaka byla jego mina jak mnie zobaczyl z ponad metrowa "rura" w reku (swoja droga fajnie na mnie ludzie w busie patrzeli Big Grin ) a chlopakowi sie spodobalo. wydaje mi sie ze za kazdym razem go pozytywnie zaskakuje a nigdy niepytam co by chcial Big Grin trzeba isc na zywiol co ma byc to bedzie Big GrinBig GrinBig Grin
Ogień wolno gasł, wiatr w kominie mielił dym.
Czarodziejski dom mówi do mnie...
Odpowiedz

Syska napisał(a):ja staram sie zawsze wykombinowac cos zaskakujacego. np w zeszlym roku kupilam chlopakowi wydech do motocykla. jaka byla jego mina jak mnie zobaczyl z ponad metrowa "rura" w reku (swoja droga fajnie na mnie ludzie w busie patrzeli Big Grin ) a chlopakowi sie spodobalo. wydaje mi sie ze za kazdym razem go pozytywnie zaskakuje a nigdy niepytam co by chcial Big Grin trzeba isc na zywiol co ma byc to bedzie Big GrinBig GrinBig Grin

baardzo oryginalny prezent.... Big Grin
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

hamstwo :?
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Ja bym się nie obraził, jakby mi ktoś kupił nowiutkiego Epiphone'a.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości