• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co na urodzinki??? (zwłaszcza dla panów)

wszędzie same zboki Laughing
Odpowiedz

ale jakże rycerskie i szlachetne jest powiedzieć swej wybrance: "zejdź mi do miecza..." zamiast standardowego "ssij!" Wink Angry
Odpowiedz

Gannon cos mowiles? Laughing patrz post wyzej Surprised
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

ja tam nie chce nic mowic, ale ostatnio zauwazylem ze dla pewnych osob(paluchem wskazywal nie bede), kazdy temat sprowadza sie do jednego Smile az milo sie to czyta Tongue
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

borysso napisał(a):ale jakże rycerskie i szlachetne jest powiedzieć swej wybrance: "zejdź mi do miecza..." zamiast standardowego "ssij!" Wink Angry

niezle masz standardy Laughing
a z tym mieczem to bym sie zaraz po takiej kwestii rozesmial w glos...
nadaje sie do filmu Robin Wzwód "...zejdz mi do miecza lady marian..." Big Grin
Odpowiedz

borysso napisał(a):ale jakże rycerskie i szlachetne jest powiedzieć swej wybrance: "zejdź mi do miecza..." zamiast standardowego "ssij!" Wink Angry

heheh skojarzyło mi sie to z tym tekstem z tru blacków "włoze mą zmarzniętą wieże w twe piekielne bramy" czy jakos tak Laughing Laughing
Odpowiedz

gannon: zboczenie? Moim zdaniem zdrowe zainteresowanie tymi sprawami Laughing Laughing Laughing
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

wielu panów ucieszy się z kajdanek, masywnego pejcza bądź klapek na oczy, zacisków na genitalia itp...
Dla panów którzy nie gustują aż w takich klimatach mogą być jakieś seksowne gacie Wink
,,Time for peace, time for war
Time for life and death
Time to reap, time to fall''
Odpowiedz

Angelique napisał(a):mogą być jakieś seksowne gacie Wink

Taa męskie stringi ze słoniem;]
My God is beautiful.
Odpowiedz

Angelique napisał(a):wielu panów ucieszy się z kajdanek, masywnego pejcza bądź klapek na oczy, zacisków na genitalia itp...
Dla panów którzy nie gustują aż w takich klimatach mogą być jakieś seksowne gacie Wink

Rolleyes co do pierwszego nie bylbym taki pewien ale seksowne gacie wymiataja :]
up the irons!!!
Odpowiedz

Angelique napisał(a):wielu panów ucieszy się z kajdanek, masywnego pejcza bądź klapek na oczy, zacisków na genitalia itp...
Zacisków na genitalia, eee... tego, ja tam wolę seksowne gacie w kaczuszki Laughing
Odpowiedz

Trza by mieć tą dziewczyne najpierw...
No ale jeśli prezenty... to mogła by mi pozwolić u siebie mieszkać (za darmo)... Może, są jakieś chetne panie ??
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

moja dziewyne ubrana w lateks i pejczyk z duzym lozkiem z baldachimem- danse macabre Big GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

no kto by sie spodziewal wilku Laughing
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

no na pewno Ty i Ida :p
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości