• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co ludzie maja na tapetach na pulpitach?

Necro Desecrator napisał(a):Gdybym ja miał takie błyskotliwe poczucie humoru jak ty, to bym mógł ci teraz jakoś dosrać a tak... Crying or Very Sad Crying or Very Sad

jakbyś miał takie błyskotliwe poczucie humoru to miałbyś zajebiste życie :>
Odpowiedz

Kamil-Reloaded napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):Gdybym ja miał takie błyskotliwe poczucie humoru jak ty, to bym mógł ci teraz jakoś dosrać a tak... Crying or Very Sad Crying or Very Sad

Kamil, nie chce cię martwić ale przy twoim poczuciu humoru, spuszczanie wody w kiblu wydaje sie błyskotliwe i śmieszne.
Odpowiedz

Kamil-Reloaded napisał(a):

Pozwolisz, że spytam - ile panien w życiu zaruchałeś ?
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

pozwolisz, że odpowiem ci tak: mam inne cele niż ruchanie wszystkiego co sie rusza Laughing
Odpowiedz

nie obchodza nas twoje wymowki dlaczego nie ruchasz, odpowiedz na pytanie lepiej
Odpowiedz

Pytanie jest źle postawione. Powinno być Ilu cię ostatnio przeruchało przeładowany Kamilu.
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):nie obchodza nas twoje wymowki dlaczego nie ruchasz, odpowiedz na pytanie lepiej

<myśli> biorąc pod uwagę twoją starą i część koleżanek z klasy będzie to magiczna liczba 666
Odpowiedz

czyli prawiczek jestes
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):czyli prawiczek jestes

czyli chuja wiesz
Odpowiedz

a ty z niego jeszcze nigdy nie zrobiles uzytku w nalezyty sposob
Odpowiedz

aha.
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Reptiliony drukują fałszywe banknoty.
niszcz system który cie żywi!

Kamil-Reloaded napisał(a):mam inne cele niż ruchanie wszystkiego co sie rusza
czyli po prostu jeszcze ci jaja z brzucha nie zeszły
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):[Obrazek: 3b3896d7cec81716.jpg]
widze że też masz obrotowy monitor
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

obrotowy ? :>
Odpowiedz

Kurwa, banda chuja. Nikt nawet nie wpadł na to, żeby zapytać o to samo tego, który o to pyta. Brawo panowie, brawo.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości