Ankieta: co s - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
g
84.91%
45
84.91%
15.09%
8
15.09%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ciuszki Wojskowe

Przeczytaj to!!!

Co o tym sądzicie?

Ja osobiście myśle, że jest to bezsens zamiast wziąść sie za kiboli i za morderców to takie pierdołki wymyślają!...
Pan Minister najwyraźniej lubi różowe kolorki Big GrinBig GrinBig Grin...
Odpowiedz

O ja pierdole Laughing niech panowie z rządu se porządzą, póki mogą bo do roku ludzie ich po prostu zajebią... jak pisałem jeszcze zatęsknimy za SLD, i to szybciej niż myślimy :/
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):[...] jak pisałem jeszcze zatęsknimy za SLD, i to szybciej niż myślimy :/

niestety... Sad kaczory do niczego dobrego nas nie prowadzą...
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

próba egzekucji tego prawa może się skończyć źle dla próbujących je wyegzekwować. Przynajmniej moi znajomi chodzący w wojskowej odzieży do lubiących policję nie należą...
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Ale bez jaj... to będzie mniej wiecej tak samo egzekwowane jak zakaz fotografowania na dworcach pkp(wiedzieliści w ogóle o tym?), a na bank będzie to troszke kosztować, bo przecież trzeba wydać odpowiednie rozporządzenia itd.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Moim zdaniem totalna głupota :? Nie rozumiem co im przeszkadza, że któs sobie założy jakąś odzież wojskową. I tak jak to zostało wspomniane wyżej lepiej niech sie wezmą za bandziorów itp.
Odpowiedz

Skomentuję to tak: Laughing . Ale trochę przykro się robi, że nowy rząd składa się z takich samych idiotów jak poprzednio.
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Cytat:Zakaz obejmuje noszenie przez cywilów wojskowych butów i pasów

A czy jakis policjant bedzie mi paczał czy mam pasek wojskowy? Może jeszcze mi gacie zdejmie, że mam majtki moro Confusedhock: A wydając taki zakaz na 100% jeszcze więcej ludzi zacznie chodzić w wojskowych ciuchach. Ja osobiście jak przeczytałem tą wiadomośc to odrazu mi sie zachciało więcej chodzić po wojskowemu Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

Cytat: Jak zatem odróżnić co wojskowe a co cywilne? Najłatwiej podobno - po odgłosie darcia. Jednak dopóki ciuch będzie cały, nie będzie wiadomo czy jest legalny.

^
miazga!
Odpowiedz

Taa, już to widzę... zakaz nosznia glanów? To się skończy źle dla idioty, który go wydał... Angry
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

A kostki też zabronią nosić?? Rolleyes Ja nie mogę, wiedziałam, że w końcu kaczorom odbije, ale nie podejrzewałam, że aż tak szybko.
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

Nie żebym bronił kaczek, ale z tego co wyczytałem w gazecie to rozporządzenie wydano jeszcze za starego rządu. W rękach tego leży za to zmiana tego durnego przepisu, niech się panowie na stołkach popiszą i pokażą że nie są skończonymi idiotami.

A glanów raczej nie zakażą nosić bo jeszcze nie widziałem wojaka w glanach, to już prędzej się dopieprzą za noszenie desantów. Smile
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

E tam.. Za bardzo sie przejmujecie.. I tak na bank bedzie to martwa litera.. Zreszta leje na to.. :] Wiekszosc moich ciuchow to wojskowe fatalaszki.. Goly przeciez chodzic nie bede..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

ciekawe kto dał w ankiecie - swietny pomysł Laughing
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):ciekawe kto dał w ankiecie - swietny pomysł Laughing
Prawdopodobnie autor tematu.
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości