02-27-2008, 08:35 PM
kamil, jak bym chcial żebyś szczekał dał bym komende. Brzydki pies.
Kamil-Reloaded napisał(a):to że ty podstawówki nie skonczyłes nie znaczy ze inni nie mogą magistra mieć.poki co nędzna kreaturo ja mam wykształcenie o jakim ty jeszcze przez kilka lat, a nie wiadomo czy do końca życia możesz pomarzyć więc morda kurwo
Książę napisał(a):jo bo pójść ze studiów do ZSZ na spawacza to skomplikowana i czasochłonna sprawaKamil-Reloaded napisał(a):to że ty podstawówki nie skonczyłes nie znaczy ze inni nie mogą magistra mieć.poki co nędzna kreaturo ja mam wykształcenie o jakim ty jeszcze przez kilka lat, a nie wiadomo czy do końca życia możesz pomarzyć więc morda kurwo
Flying Corpse napisał(a):jo bo pójść ze studiów do ZSZ na spawacza to skomplikowana i czasochłonna sprawano, a że szkoda czasu marnować to szoruj małpę i pamiętaj żeby nie całować w usta
Książę napisał(a):Kamil-Reloaded napisał(a):to że ty podstawówki nie skonczyłes nie znaczy ze inni nie mogą magistra mieć.poki co nędzna kreaturo ja mam wykształcenie o jakim ty jeszcze przez kilka lat, a nie wiadomo czy do końca życia możesz pomarzyć więc morda kurwo
Axel napisał(a):XdkyX, a czym lub jak czyścisz te vansy ?
BTW, zajebiste
XdkyX napisał(a):szmata wilgotnazawsze sie tak mowi