• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ciuchy, buty, lan$

maladiec88 napisał(a):ale ktoś kto wydaje +450zł na buty, 100% hetero na pewno nie jest.
ten ziomek wydaje +1300zł na ciuchy, więc resztę sobie dopowiedz
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):rozumiem ze kilka lat zapierdalales ogolony na lyso i w dresie po osiedlu, moze sie skaleczyles przy goleniu a dres byl za duzy i sie potykales, dlatego tak teraz ich nie lubisz?
a twoje 15-letnie bmw za czesto ci sie psulo?

nie, wypierdalaj

maladiec88 napisał(a):http://www.rockmetalshop.pl/product-pol-...VERDE.html

^ te jeszcze jakoś wyglądają, trochę pedalskie, ale ktoś kto wydaje +450zł na buty, 100% hetero na pewno nie jest.

czyli wszyscy w martensach to homo...
wiesz, masz 19 lat, zapierdalasz do liceum, nie pracujesz, pieniążki ciągniesz od starej, wiec rozuzmiem, że zaopatrujesz sie w trampole po 10 zł w mediamarkt i uważasz sie za hetero zajebistą lasske, ale są ludzie, którzy pracują, mają kase na różne potrzeby i co niektórch nawet stać wydać 500 zł na buty i niekoniczenie musi być to homo. Jestes młoda, głupia wiec wybaczam.

za awangarde trzeba płacic ;P
Odpowiedz

Kamil-Reloaded napisał(a):czyli wszyscy w martensach to homo...
wiesz, masz 19 lat, zapierdalasz do liceum, nie pracujesz, pieniążki ciągniesz od starej, wiec rozuzmiem, że zaopatrujesz sie w trampole po 10 zł w mediamarkt i uważasz sie za hetero zajebistą lasske, ale są ludzie, którzy pracują, mają kase na różne potrzeby i co niektórch nawet stać wydać 500 zł na buty i niekoniczenie musi być to homo. Jestes młoda, głupia wiec wybaczam.

Trampole za 10 zł >>>>>> ty suko.
Wypierdalaj.

Glany z krzyżem, o korwa hahahahahaha.
Odpowiedz

Stig korwa napisał(a):czyli wszyscy w martensach to homo...

o ja jebe, to zdanie o najmniejszym poziomie stężenia sensu jakie w życiu przeczytałem
Odpowiedz

XdkyX, a czym lub jak czyścisz te vansy ?
BTW, zajebiste Tongue[/quote]
Odpowiedz

Axel napisał(a):
Kamil-Reloaded napisał(a):czyli wszyscy w martensach to homo...

Trampole za 10 zł >>>>>> ty suko.
Wypierdalaj.

Glany z krzyżem, o korwa hahahahahaha.

jak skonczysz posuwac swojego psa wtedy masz prawo tu zajrzeć

Axel napisał(a):XdkyX, a czym lub jak czyścisz te vansy ?
BTW, zajebiste Tongue

wyciągiem z twojego kutasa Laughing
Odpowiedz

Kamil-Reloaded napisał(a):wyciągiem z twojego kutasa Laughing
nie no, tym to ty sie odżywiasz kamil
Odpowiedz

Cytat:czyli wszyscy w martensach to homo...

1. Jestem kolesiem
2. liceum już skończyłem
3. to, że nie jesteś 100% hetero to nie znaczy, że jesteś homo, po prostu wyglądasz jak pedał
Odpowiedz

1. sory ale po nicku kojarzysz sie z nią.
2. może zawodówke tylko wstyd sie przyznać ?
3. hmm albo jestes taki albo siaki, no ale widocznie ty przyjumujesz opcje ze dla starej jestes hetero a dla starego homo. - zgoda jestem tolerancyjny.
Odpowiedz

Kamil-Reloaded napisał(a):2. może zawodówke tylko wstyd sie przyznać ?
wstyd to kurwa że w tym kraju taki tępak jak ty może kurwa być uczniem uczelni wyższej
Odpowiedz

Kamil-Reloaded napisał(a):1. sory ale po nicku kojarzysz sie z nią.
Mówi to gość co mial nick lacrimamosa.
Odpowiedz

to że ty podstawówki nie skonczyłes nie znaczy ze inni nie mogą magistra mieć.
Odpowiedz

Axel napisał(a):
Kamil-Reloaded napisał(a):1. sory ale po nicku kojarzysz sie z nią.
Mówi to gość co mial nick lacrimamosa.

Shut the fuck up kundlo-jebco
Odpowiedz

Noga kamil, brzydki pies.
Odpowiedz

nie wykorzystasz mnie Laughing
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości