• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ciuchy, buty, lan$

[Obrazek: verystretch1-2_507_thumb.jpg]

nudzi mi sie jak cholara. czyli akcja "wylansuj-sie-na-forum-" (nie, hahahah, to jest smieszne wiec sie smiac)

[Obrazek: Foto2.jpg]

[Obrazek: Foto13.jpg]

[Obrazek: Foto9.jpg] buty ktore sie zaklada raz na rok.
Odpowiedz

fajne rurki :>
Odpowiedz

zalezy jak na kim leza
Odpowiedz

na niezaszczupłej i na niezatłustej dupie Big Grin
Odpowiedz

to foto ze spodniami - jesli dokladnie popatrzysz to, to jest manekin na zdjeciu. manekin jest ubrany w spodnie, spodnie sa na manekinie. spodnie nie sa na mnie, spodnie sa na manekinie. takie spodnie mam, niestety manekina nie posiadam, foto znalazlam na necie. - do przeladowanego kamilka.
Odpowiedz

KlaudiaVanKilmister napisał(a):to foto ze spodniami - jesli dokladnie popatrzysz to, to jest manekin na zdjeciu. manekin jest ubrany w spodnie, spodnie sa na manekinie. spodnie nie sa na mnie, spodnie sa na manekinie. takie spodnie mam, niestety manekina nie posiadam, foto znalazlam na necie. - do przeladowanego kamilka.

a co mnie to kurwa obchodzi przeruchana klaudio ? Rolleyes
Odpowiedz

myslalam,ze byles bardzo zdezorientowany towarzyszu. glowa do gory, jutro tez jest dzien!

ale mi pojechales. nie no. jestem oburzona. wyruchac to cie moze twoja stara.
Odpowiedz

lepiej nie mysl...
Odpowiedz

Kamil-Reloaded napisał(a):a co mnie to kurwa obchodzi przeruchana klaudio ? Rolling Eyes

Grzeczniej dzieciak.
Odpowiedz

Namysłów
tam u was same geniusze , jak ty?
hihihh, narod sie smieje. Smile
Odpowiedz

Axel napisał(a):
Kamil-Reloaded napisał(a):a co mnie to kurwa obchodzi przeruchana klaudio ? Rolling Eyes

Grzeczniej dzieciak.

haha powiedział koleś którego stara wydaliła rok wczesniej Rolleyes
Odpowiedz

powiedzial koles ktora zastanawia sie jaka jest jego rola w seksie z kobieta
Odpowiedz

to sie nie dzieje naprawde. jego nie ma. ja w kamila nie wierze.
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):powiedzial koles ktora zastanawia sie jaka jest jego rola w seksie z kobieta

hmm jak juz to z dwoma kobietami, partaczu
Odpowiedz

jakby co to z nikim. jestem ciekawa czy tez bys sie zastanawial co zrobic, kiedy bys juz odkryl jaka jest twoja rola w seksie z kobieta i by przyszlo co do czego.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości