• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ciuchy, buty, lan$

Otter napisał(a):Dla Twojej informacji Stiguś, bluzę hokejową Los Angeles Kings miał Daron Malakian na teledysku Toxicity. Nie chce mi sie wymieniać innych ludzi grających ostrzejszą muze którzy chodzą w bluzach hokejowych.

I juz wiesz dlaczego nie lubie tej gównianej kapeli.
Prosze cie o dalsze wymienianie postaci z kregu metalu (nie pseudo metalu) które popierdalają w hokejówkach. Troche sie posmieje na zakonczenie weekendu.

Headless cadaver napisał(a):http://www.deviantart.com/deviation/4928...erts&qo=66

Nie hokejowa, ale podobne klimaty.

Jesli mnie oko nie myli to ten kudłaty ma skórzane spodnie. Połączenie pseudohokejówki, skórzanych spodni i długich piór zostawie bez komentarza.
Odpowiedz

metallica grala koncert bodajze Fan Can z 2006 roku w takich koszulkach.
Odpowiedz

Sacred napisał(a):metallica grala koncert bodajze Fan Can z 2006 roku w takich koszulkach.

i to jest powód do dumy ?

Axl Rose też grał w takim gównie na MTV Music Awards w którys tam roku (200x) i wyglądał jak palant, wiec ja bym sie tym nie szczycił.
Odpowiedz

Basista z Statix-X zapierdalał w takiej. Ktoś z Godsmack nie pamiętam dokladnie. Wokalista Machine Head, Fieldy - Korn.
A Gunsownik biegał w koszulce footballowej Wink
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

footbollowa czy hokejka - jeden chuj.
Nie wiem co to jest to statix-x, ale pozostałe kapele jak moze zauważyłes są z usa. A wiadomo, ze w usa NHL to jeden z ubóstwianych sportów, pozerstwo amerykanskich kapel pięknie daje przykład.
Odpowiedz

Racja Stig,lepiej wyglądać jak tru wojownicy z Lacrimosy.

[Obrazek: 565px-Lacrimosa_2005_-_Anne_Nurmi.jpg]
Odpowiedz

Albo popierdalać rano po bułki do spożywczaka

[Obrazek: true6.jpg]
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

Albo wyglądać jak Herr Flick
[Obrazek: image001.jpg]

O kurwa. Odezwał się uberkult troo norwegian pagan metal jakim jest fan Daniego Filtha- Stig. Na tej focie gdzie niby zauważyłeś skórzane gacie matole, są chłopaki ze Slayera. O ile mnie pamięć nie zawodzi, Steve Harris też niejednokrotnie pokazywał się na scenie w koszulkach footballowych.
Jeżeli zaś za normalne ubieranie się, uważasz płaszcze ala gestapo, to gratuluję. Zapewne w wyniku niedożywienia, twój organizm zdążył już wpierdolić mózg.
Odpowiedz

O ile pamietam w Białym na Juwenaliach 2 lata temu w hokejówce popierdalał któryś z gitarzystów Acid Drinkers.
Odpowiedz

no ale stig i tak woli pucowac armaty w pirackiej koszuli Laughing
Odpowiedz

Jebać przykłady "a bo w takiej koszulce chodził Al Capone". Jak faceta jest zajebisty to nawet we włosiennicy będzie niezłym ciachem, do schrupania "od -zaraz".
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

sorry stig ale jesli chodzi o dyskusje o ciuchach jestes z gory skazany na porazke
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):Jebać przykłady "a bo w takiej koszulce chodził Al Capone". Jak faceta jest zajebisty to nawet we włosiennicy będzie niezłym ciachem, do schrupania "od -zaraz".

No nie jebać, bo podając przykłady, z których wynika, że normalne trv metalowe zespoły takie bluzy noszą sprowadza nas do wniosku, iż nie ma w tym nic pedalskiego. Aczkolwiek bym se obadał jak nasz mięśniak kjel by w takiej hokejówce wyglądał Wink
Odpowiedz

Skoro truuu metalowe kapele biegają w tym shicie to swiadczy tylko o ich hmmm pozerstwie ? chyba nikt nie powie, że one doskonale wpisują sie klimat metalu...
Odpowiedz

Za to ty doskonale wpisujesz sie w klimat metalu.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości