• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ciuchy, buty, lan$

jak sie nie ma kasy to sie nie ma stylowego auta Wink a jak mam wydac w ciul kasy na starego złoma ze stylem , to wole kupic młodego bez stylu i nim jeździć Wink
trza pamietac ze auto to w koncu narzedzie pracy/przemieszczania sie. Na styl mozna sobie pozowlić mając budzet i kupoując hmmm Maserati Quattroporte czyteż Merca SLK AMG.
Odpowiedz

dawać ciuchy, buty, łańcuchy itp
Odpowiedz

błaaaa ale se bluze kupiłem musze przyszpącić

[Obrazek: reeboljv9.th.jpg]
Odpowiedz

są takie, ale ciemnozsare lub czarne? bo te RMSu mają jakiś dziadowski szpic na kapturze... szukać tera nie mma siły...
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

fajna, lubie takie proste nieskomplikowane, dobra firma i kolor tez ok
Odpowiedz

[Obrazek: HL07-TSM303-001-01.JPG]

Taką sobie dzisiaj kupiłem. Ta seria z Muppetami w House to istny kosmos Big Grin
Odpowiedz

a co to za rozmiar? uber kid? ;D wyglada jak spioszki.
Odpowiedz

Hehehehe, spierdalaj pan ;D
Noszę L i XL, ta akurat jest L, czyli dość obcisła, ale większość mam takich. A obrazek dałem taki, jaki znalazłem, mądralo, o wzór się rozchodziło.
Odpowiedz

Dobra, dobra, wydalo sie. Nosisz obcisle, bo to warto miec styl. Pewnie naciagasz tez kolnierzyk, zeby kety i meszek z klaty byo widac ;D
Odpowiedz

Mi się podoba, ładny odcień niebieskiego i ogólnie na plus (:
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Dobra, dobra, wydalo sie. Nosisz obcisle, bo to warto miec styl. Pewnie naciagasz tez kolnierzyk, zeby kety i meszek z klaty byo widac ;D
I lubię sobie depnąć ode wsi do wsi ;D Jeszcze czasem wcisnę się w jakieś M, bo lubię brzuszek odsłonić Laughing (tu oczywiście żartuję, wole zaznaczyć, żeby mi się żaden lewak nie pienił Wink)
Prisca napisał(a):Mi się podoba, ładny odcień niebieskiego i ogólnie na plus (:

:* Ot, cała prawda; kobieta to ma pojęcie.

A Acrid jest lewak!
Odpowiedz

Acrid napisał(a):wyglada jak spioszki.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

warsadal kup sobie taką:

http://www.milka08.neostrada.pl/a/U1.html
Odpowiedz

ja sobie chyba taka z misiem fozzie kupie
Odpowiedz

Miś fozzie rządzi, jeden z moich największych idoli Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości