• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ciuchy, buty, lan$

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):to tak samo jak gadac w tematach o kapelach, jeden bedzie wychwalal a drugi mowil ze chujowa

a tak to zawsze mozna powymieniac poglady

nie rozumiem tylko czemu ten temat jest w traszu, a ten o samochodach albo komorkach nie

Słuchaj ja nie mówie o poglądach, tylko o podejsciu do ludzi. Skoro ktoś wyzywa kogoś od geya tylko dlatego bo cieciu księciu tego nie nosi no to sorry - to chyba nie jest domena forum.
Odpowiedz

balzac napisał(a):[Obrazek: item_1652_0.jpg]
coś takiego mam, ale w całkiem innych kolorach. paski białe, a reszta zielona, podeszwa jaśniejsza od tej na zdjęciu. fajne i przede wszystkim wygodne buty.
A ja właśnie takie, jak na tej focie. Tylko wydają się na niej czarne, a są ciemnobrązowe.
Odpowiedz

Musze sobie jakies buty do biegania kupic.
Odpowiedz

[Obrazek: ala156x04_600.jpg]
no i jeszcze dzinsy albo jakieś spodenki. koszulka może mieć inny kolor, może też być polo.
Odpowiedz

Jezeli kosuzlka, to tylko z nadrukiem:

[Obrazek: a676_bm.gif]
Odpowiedz

A ja musze kupić sobie krótkie spodnie ze skóry najlepiej jeszcze wiązane. Musze z Dickinsonem pogadac, może mu jeszcze zostały z Donington. Poza tym jakieś bojówki by mi sie przydały na rower, bo stare sie zestarzały heh.
Odpowiedz

The Stig napisał(a):tiaaa po co zakładac taki temat skoro kowalski wystawi ciuch, który nie podoba sie cieciowi księciowi i zostanie wyzwany od najgorszych. totalny non sens.
nie, od najgorszych jesteś wyzywany tylko ty. Ale zasłuzyłeś. btw. Ile bierzesz za pucowanie torpedy?

The Stig napisał(a):Skoro ktoś wyzywa kogoś od geya tylko dlatego bo cieciu księciu tego nie nosi no to sorry
wyczuwam żal. Stig, ja nie chciałem...

Acrid napisał(a):Jezeli kosuzlka, to tylko z nadrukiem:
TShirtHell rządzi.

The Stig napisał(a):krótkie spodnie ze skóry najlepiej jeszcze wiązane
nie uwierzę jak nie zobaczę

The Stig napisał(a):Poza tym jakieś bojówki by mi sie przydały na rower
chujowe drelichowe bojówki? No co ty...
Odpowiedz

The Stig napisał(a):oza tym jakieś bojówki by mi sie przydały na rower, bo stare sie zestarzały heh.

powiedz mamie, to ci z jednostki przywiezie
Odpowiedz

http://ns.indoor-group.com.pl/sklep/images/flanela.jpg
Odpowiedz

http://www.allegro.pl/item191875354_lons...roz_l.html

To mi się zajebiście podoba ale nie mój rozmiar Sad(
Odpowiedz

Na, na i tak nie ma to jak: http://www.geocities.com/WestHollywood/V...nverse.jpg

Surprised

Mialam i dluugie czarne i klasyczne czerwone, teraz te, szykuje się do zakupu nowych Rolleyes
Odpowiedz

chucki taylory to jest zajebisty klasyk

chociaz jesli chodzi o trampki to mowiac szczerze wole z bazaru za 10 zl
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):chucki taylory to jest zajebisty klasyk

Igzekli. Takie trampy są najlepsze, tylko że jebią gumą strasznie, ale cóż - bywa Smile
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):chucki taylory to jest zajebisty klasyk

Ja nie, bo szybciej by ich nie było ;p Conversy jakoś dłużej się trzymają przy życiu.
Odpowiedz

[Obrazek: B-022_02.jpg]
a ja chce takie 80C Surprised
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości