- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
jeśli ten wątek jest również przejawem twojego niebywałego humoru o którym piszesz to pomimo że nie widziałem innych twoich postów to się nei dziwie że chcą ci zapodać banana murzynie :]
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Kazdy Twoj kolejny denny post, badz kretynski, zakladany na sile topic coraz bardziej utwierdzaja mnie w przekonaniu ze zaslugujesz na kare w postaci ostrzezenia, w dalszej perspektywie moze nawet bana. Ze swoimi zalami zwroc sie do mamy, moze bedzie miala na to jakies lekarstwo, najlepiej jakby Cie zdzielila po gebie i odciela kabelek od netu, bo jak widac nie kazdy powinien z niego korzystac. W kwestii Twojego "specyficznego poczucia humoru", hmmm...coz, nie dane mi bylo go zauwazyc, aczkolwiek mozesz byc smieszny dla ludzi Twojego pokroju, dla mnie jestes zalosny.
Edit: Aha, kolejnym aspektem jest Twoje nieskrepowane wlazidupstwo, ktore calkowicie skresla Cie, przynajmniej w moich oczach.
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Quostek napisał(a):Ciekawe... jeśli takie true metal - pozery jak ty mogą być na tym forum, to dlaczego śmieszni, ale weseli ludzie nie??? Hahahahaha 
O! co do tego to sie zgodze nawet! smieszny to ty jesteś :]
Właśnie taki rodzaj śmiesznowatości nazywam żałosnym
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
Quostek napisał(a):Ciekawe... jeśli takie true metal - pozery jak ty mogą być na tym forum, to dlaczego śmieszni, ale weseli ludzie nie??? Hahahahaha 
Mowisz o sobie?
Lech jest smiesznym i wesolym, a na dodatek rozsmieszajacym ludzi, swoimi postami, czlowiekiem

->
TY NIE i skoncz chrzanic, co jeden temat to lepszy zakladasz, zaloz sobie bloga i tam wylewaj swoje smutki, bo to co tu robisz jest pozbawione jakiegokolwiek sensu
a swoje, jak to okresliles, specyficzne poczucie humoru zachowaj dla swoich kolegow, bo ja przepraszam ale my sie na takich zartach nie znamy, i nijak to nie wynika z naszego ograniczenia umyslowego.
Zrobisz i sobie, i nam przysluge jak wreszcie skonczysz te szopke...
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
1. O przynaniu bana decydujemy my (mordki) i admin, a nie uzytkownicy forum, wiec przestan plakac i zakladac glupie tematy.. (*)
2. Zastanow sie 14 razy zanim zalozysz nowy temat.. Jesli przestaniesz zakladac glupie topici i robic z siebie idiote, nikt nie bedzie sie Ciebie czepial..
(*)- zaloz jescze jeden tego typu, a przynajmniej ostrzezenie masz gwarantowane..
ps>Krzychun- uspokoj sie..
Locked.. W razie czego pisac pm'ki..