Ankieta: Czy denerwuje Ci - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Nie
40.70%
35
40.70%
Tak
59.30%
51
59.30%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

CENZURA :/

Zastanawia mnie tylko co to jest 'czosnek o kulistych kształtach' Wink
Wink
Odpowiedz

...
Odpowiedz

a ja uważam że dynamizujące ozdobniki tekstu (patrz: przekleństwa) czasami są potrzebne.Ale niektórzy przesadzają i to już jest be. Ja raczej nie klnę, chyba że coś mnie naprawdę zdenerwuje (ale to w reallife tzw ;] ). Ale te pietruszki i czosnki miejscami faktycznie są śmieszne. Możnaby wprowadzić całą gamę warzywek :] każde adekwatne do cenzurowanej treści

Natomiast dośc mnie irytuje cenzura w przypadku dowcipów. No wiadomo, niektóre mają przekleństwa które dodają smaczku, a taki czosnek to już smaczny nie jest Laughing
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Idea a ja jestem bardzo, bardzo ciekawa jakie są te wszyskie warzywka i jakie słówka sie pod nimi kryją... a jak nie słówka to chociaż pierwsze..2, Confusedhock: 3 litery niech mi ktoś poda...prooosze Smile
Odpowiedz

Elficzka napisał(a):Idea a ja jestem bardzo, bardzo ciekawa jakie są te wszyskie warzywka i jakie słówka sie pod nimi kryją... a jak nie słówka to chociaż pierwsze..2, Confusedhock: 3 litery niech mi ktoś poda...prooosze Smile
czosnek - k*rwa.
czosnek o kulistych kształtach - ch*j
czochowego dziada - ch*ja.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Confusedhock: Big Grin dziękuję!!!
a to już wszytko? a co z tymi marchewkami?
Odpowiedz

ja jestem za zniesieniem cenzury kiedyś jej nie było i było znacznie lepiej
Odpowiedz

Kaktus. napisał(a):ja jestem za zniesieniem cenzury kiedyś jej nie było i było znacznie lepiej
kiedyś grono userów było znacznie szczuplejsze i nieco inne (:
Odpowiedz

Jaki mul mi posty kasuje? :?
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

nie muł tylko ślimak.
jakiś problem?
Odpowiedz

Nie, po prostu zastanawia mnie, ze juz nie takie rzeczy tu pisalem i malo co kasowali, a tu sie o taka drobnostke pani moderatorowa przyczepila Wink
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

nie przyczepiła. po prostu było nie na temat i zalatywało zarzewiem kolejnego ot sporu ;]
Odpowiedz

ja tam wcale wogóle kurwa nie klnę więc mnie to w sumie pierdoli czy jest cenzura czy nie i satuk z tym Laughing
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

Cenzura jak w PRL-u... :? Evil or Very Mad Skandal....Lekkie bluzgi ubarviają wypowiedź....A tak wszystko mam pisać cukierkove i nasycone eufemizmami...Ohyda...
Odpowiedz

Malina_Filth napisał(a):Cenzura jak w PRL-u... :? Evil or Very Mad Skandal....Lekkie bluzgi ubarviają wypowiedź....A tak wszystko mam pisać cukierkove i nasycone eufemizmami...Ohyda...

Może zamiast bluzgów można się wypowiedzieć inteligentnie.. ?
about:blank
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości