Ankieta: Czy denerwuje Ci - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Nie
40.70%
35
40.70%
Tak
59.30%
51
59.30%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

CENZURA :/

pchla napisał(a):cenzura jest spoko...
to ci sie tylko wydaje !
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):
pchla napisał(a):cenzura jest spoko...
to ci sie tylko wydaje !

no jasne.. ile można tak czosnkować?;/
My God is beautiful.
Odpowiedz

mi sie przyda poczosnkować bo czasem to już takie wiązanki posyłam, że aż mi głupio...
nie , nie jestem dziewczyną ( to powinną starczyć)
Odpowiedz

Osobiście to jakoś do cenzury na forum nic nie mam. Może to nawet i lepiej, że w co drugim poście nie widzi się "pięknej polszczyzny".
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Wsumie uważam, że cenzura nadaje temu forum taki jakby niepowtarzalny charkterek Wink i im bardziej jakiś cwaniak chce byc niegrzeczny i klnąc, tym bardziej wieśniacko wyglada jego post... Jest śmiesznie Tongue
Wink
Odpowiedz

Zgadza się. Można się pośmiać chociaż.
np.
LCF napisał(a):Jakie znowu czosnek pietruszki?
Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

Kalin napisał(a):Zgadza się. Można się pośmiać chociaż.
np.
LCF napisał(a):Jakie znowu czosnek pietruszki?
Laughing Laughing Laughing
dlatego wlasnie cenzura jest chujowa :/ chyba ten post nie mial byc smieszny... kazdy pisze to co chce i jesli klnie to znaczy ze mial jakis powod - proste... a nie k.u.r.w.a zamienia sie w czosnek Neutral
Odpowiedz

Anti-Zensur Smile
wolność słowa i stylu !!!
każda cenzura jest zła !!!
Odpowiedz

Mnie cenzura wkurwia nieziemsko. Prawdopodobnie jakis idiotyczny pomysł, którejś z bab. Do Admina: godząc się na te całe czosnki i pietruszki, przeczysz temu co sam najprawdopodobniej wymysliłeś. Regulaminowi, konkrenie.
Пойдем вместе строить лучшее завтра!
Odpowiedz

No coz, pomysl faktycznie nie jest moj - szczerze mowiac - na codzien w realu zdarza mi sie klac jak szewc. Jednak uwazam, ze jakiekolwiek "slowo pisane", nie powinno zawierac raczej wulgaryzmow - a juz na pewno, nie w takim nasyceniu jak u co poniektorych osob na tym forum.
Niestety, ci "co poniektorzy" nie potrafia napisac posta i nie rzucic przy tym paroma glowkami czosnku. I pietruszka jeszcze poprawic. Najgorsze jest, ze uzywaja tych warzywek zazwyczaj kiedy kloca sie (czytaj: "dyskutuja") z innymi osobami. I wala sie ta wloszczyzna po glowach w kontekstach obrazliwych, mieszajac z blotem wspolrozmowcow. A to juz stoi w sprzecznosci z regulaminem - dla mnie obrazanie innych jest najwiekszym chyba wykroczeniem na forum.
Nikt ne chce, aby jego posty byly usuwane, prawda? Tak wiec z powodu nadmiernego rzucania miesem (zazwyczaj) usuwane nie sa. I mozna teraz poczytac sobie posty zaczynajace sie przykladowo sympatycznymi slowami "Ty marchewko!!!"
Mnie takie slowa bardzo rozczulaja, naprawde Tongue
Jeśli ktos przeczyta sobie "czosnek", albo "pietruszka", to jesli naprawde chce i tak sam zamieni sobie to na odpowiednie slowo, prawda? Tak wiec nie ma o co kruszyc kopii.

Rozpisalem sie troszeczke, hehe...
Odpowiedz

Czyli od dziś oficjalnie mój ulubiony tekst z Dnia Świra będzie brzmiał: dżizas, czosnek ja..... :? .......kopie grządki Laughing
Tak jak mam byc szczery to się już przyzwyczaiłem i nie specjalnie mi to przeszkadza. A poza tym to zgadzam się z Nosferatu w sprawie wzajemnego obrażania się przez użytkowników. Miejscami to przechodzi po prostu ludzkie pojęcie i nawet mnie (a ja klnę dużo i przy każdej okazji) to zaskakiwało. I po prostu robiło się trochę nie smacznie. No a teraz może się zrobić zupa jarzynowa najwyżej, a to smaczne, zdrowe i pożywne Laughing
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Tuomasss napisał(a):I po prostu robiło się trochę nie smacznie. No a teraz może się zrobić zupa jarzynowa najwyżej, a to smaczne, zdrowe i pożywne Laughing
hehehehhe... Big Grin

Cenzura mi nie przeszkadza, może dlatego, że dużo nie klnę na forum. W normalnym życiu zdarza mi się. Raz mi się zdarzyło przy najostrzejszym nauczycielu w budzie. no i co? no i pupa! (ha! to nie jest przeklenstwo Surprised ) pisać 30 razy regułkę na pół strony "nie będę używał wulgarnych...." tu przynajmniej jest sam czosnek i inna kalarepa. Surprised
Odpowiedz

pupa to nie przekleństwo, pupa ma głębię, którą wydobył na światło dzienne Gombrowicz XD
rewelacyjnie zresztą.

ale nie o tym miałam... normalnym jest, że taka cenzura jest sprawą dyskusyjną, ale przecież nikt niczego nie usuwa, wszyscy wiedzą co skrywa czosnek ;] tylko brzmi trochę nie tego... ale właśnie o to chodziło (:

i podpisuję się pod postem Nosferatu, sama klnę, chyba miejscami zbyt często niż to wypada żeńskiemu osobnikowi naszego gatunku, ale jednak kultura słowa pisanego powinna być. miarą wypowiedzi powinna być jej treść właściwa, a nie niewybredna 'interpunkcja'.
Odpowiedz

seelenleib napisał(a):wolność słowa i stylu !!!
każda cenzura jest zła !!!
doklanie !!! hehe
Odpowiedz

A ja, jako grzeczna dziewczynka, nie zdołałam jeszcze przetestować jej działania, co niniejszym czynię, mając cichą nadzieję, ze nikt mnie nie zlinczuje...

kurwa, jebać bruzdogłowce szerokie! chuj!

edit: nice Wink
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości