Ankieta: Czy denerwuje Ci - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Nie
40.70%
35
40.70%
Tak
59.30%
51
59.30%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

CENZURA :/

Tak gannon, to spisek i wraz z Dżemikiem prześladujecie teraz Demona.|.. Wstydzilibyście się, nawet "popierdolić" mu nie pozwolicie ;D.
Odpowiedz

Od tego jest ZOMO, sie ciesz ze w prywatnym dziale nie robimy Wam teczek.
Odpowiedz

Hehehe... Acrid, a może jednak? Jakaś lista agentów czy coś? ;D
Odpowiedz

ja chce miec teczke Big Grin Sad !!!
Odpowiedz

gannon napisał(a):ja chce miec teczke Big Grin Sad !!!
i co robicie offtopa ?? ja tu zakładam temat o cenzurze a tu już o teczkach Rolleyes może zaraz tu lista Wildsteina się załapie ? Do roboty moderatorzy !! Big GrinBig Grin
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):
gannon napisał(a):ja chce miec teczke Big Grin Sad !!!
i co robicie offtopa ?? ja tu zakładam temat o cenzurze a tu już o teczkach Rolleyes może zaraz tu lista Wildsteina się załapie ? Do roboty moderatorzy !! Big GrinBig Grin

przed chwilą chciałeś większych swobód a teraz każesz im się bardziej starać? Smile zdecyduj się człowieku Tongue
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):ja tu zakładam temat o cenzurze a tu już o teczkach Rolleyes

Proste, jezeli widac znaczek ZOMO:

1) Moderator ma zawsze racje.
2) Jezeli jestes innego zdania, patrz pkt 1.

Nadal bedzie cenzura w niektorych przypadkach i nic tego nie zmieni, ech.
Odpowiedz

Confusedhock: to był żart !! nie zauważyłeś tego ?? Laughing

edit: PS: co do 1 pkt. to można się czasami niezgodzić Wink
Odpowiedz

Ordnung muss sein.. i już =P
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

bleh Deutsch Tongue
Mnie tam chyba jeszcze nikt nie ocenzurowal, albo nie zauwazylam Wink (o przepraszam raz mi kurwa na kurde zostalo zamienione, czy jakos podobnie Big Grin)
Ale w zasadzie czasem tez uzywam kilku dosadniejszych slow i w sumie nie widze w tym nic zlego Wink Jasne ze chcialabym nie przeklinac bo to nie wypada i bla bla bla, ale nie umiem Big Grin Moze kiedys dorosne to tego? Wink (moj koniec jest bliski Crying or Very Sad )
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

DeMoN w tym przypadku ZOMOWCY górą. Są moderatorami i oni decydują.
Zresztą nawet jak jest cenzura to każdy i tak dobrze wie gdzie jakie powinno być przekleństwo Wink, więc ja nie widze problemu. Smile
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

no i jeszcze tego brakowało... cenzura na tym forum być musi, bo inaczej byłby tu taki syf, że gdyby nie tytuł, zapomniałbyś czego to forum ma dotyczyć. cenzura ma za zadanie działać przeciw nadmiernemu i nieuzasadnionemu klnięciu, obrażaniu innych forumowiczów i ograniczaniu skrajnych debilizmów, których wcale tu nie brakuje.
nie pasuje, to się tu nie udzielajcie i pójdźcie tam, gdzie dostaniecie swoją wolność słowa, w której skład kultura wchodzić niekoniecznie musi. zresztą jest spora róźnica między bluzgiem inteligentnym a bluzgiem trywialnym i w dodatku wszystko zależy od kontekstu, w jakim jest umieszczony. teraz mam, nadzieję, wszystko jest jasne.
Odpowiedz

nie bardzo...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

pf co za różnica czy jest cenzura czy nie? chcesz założyc bzdurny temat i bluzgać po wszystkich to zakładasz w jednym z 3 działów na dole i jedziesz...
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Aeroth napisał(a):pf co za różnica czy jest cenzura czy nie? chcesz założyc bzdurny temat i bluzgać po wszystkich to zakładasz w jednym z 3 działów na dole i jedziesz...
ehhhh nie o to chodzi...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości