Ankieta: Czy denerwuje Ci - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Nie
40.70%
35
40.70%
Tak
59.30%
51
59.30%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

CENZURA :/

Moderatorzy!! Przestańcie cenzurować każde przekleństwo!! Jak napisze "pierdolisz" to cały post jest usuwany, albo w lepszym wypadku jest "ZOMO" To jest trochę wkurzające. Poprzeklinać tochę nie można?? Chyba to co ktoś napisze świadczy o nim samym. Laughing
Odpowiedz

pierdolisz...
Odpowiedz

Popieram Demona Smile
regulamin napisał(a):Nie mamy jakichś szczególnych wymagań co do czystości naszego polskiego języka. Jeśli musisz zakląć żeby podkreślić ekspresję i moc swojej wypowiedzi, to proszę bardzo - naprawdę nic nam to nie przeszkadza
Jakoś modzi tego nie przestrzegają :?
Odpowiedz

ale ZOMO i usuwanie postów nie jest o tyle za przeklinanie co za ich ogólną treść i sens
Odpowiedz

gannon napisał(a):ale ZOMO i usuwanie postów nie jest o tyle za przeklinanie co za ich ogólną treść i sens
właśnie raczej nie :?
PSBig Grinżem chyba nie ma co robić w domu Idea
Odpowiedz

gannon napisał(a):ale ZOMO i usuwanie postów nie jest o tyle za przeklinanie co za ich ogólną treść i sens

Wlasnie tak..

Cytat:8. Pamiętaj, to jest forum dyskusyjne - każdy ma prawo do swojego i niewymuszonego zdania. Dlatego dyskutując z kimś, masz prawo się oczywiście nie zgodzić z jego poglądami, ale pod żadnym pozorem nie obrażaj jego, ani jego poglądów - co najwyżej postaraj się te jego poglądy w jakiś inteligentny sposób wyperswadować

Nie cenzuruje slowa (np.) 'kurwa'.. cenzuruje 'ty kurwiu'.. a to chyba roznica prawda? Swoja droga ze jesli ktos zacznie stosowac bluzgi zamiast przecinkow w zdaniu to taka wypowiedz pojdzie pod cenzure rowniez.. Temat o np. metallice.. Pierwszych kilka postow jest na temat, a pozostale 3 strony to wycieczki osobiste..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

ale jak napisałem w temacie o Cradle of Filth że ktoś "pierdoli" i nie ma racji to ten post został całkowicie usunięty, a przecież nikogo nie obraziłem :?
Odpowiedz

Może ten "ktoś" się obraził? Mnie osobiście bluzgi nie denerwują, chyba, że są używane w nadmiarze Wink
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

gabrysia napisał(a):Może ten "ktoś" się obraził? Mnie osobiście bluzgi nie denerwują, chyba, że są używane w nadmiarze Wink
napewno nie Smile , a jak tak to obrażam się na Ciebie gannon bo napisałeś że pierdole Evil or Very Mad Angry
Odpowiedz

Cenzura jest denerwująca, ale w sytuacjach, kiedy post skałada się w 3/4 z bluzgów, nie widzę w niej nic złego.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Cytat:napewno nie , a jak tak to obrażam się na Ciebie gannon bo napisałeś że pierdole

Ja tak tylko napisałem, zeby pokazać ze mimo przeklenstw ZOMO sie nie pcha gdzie nie trzeba, a że pierdolisz to swoją drogą... Big Grin
Odpowiedz

Ja jeszcze problemów z taką cenzurą nie miałem...
Odpowiedz

Skoro koniecznie musisz to wiedziec.. W topicu o Kredkach pokasowalem chyba z 6 postow-bluzgow nie zwiazanych z tematem.. Nie pamietam akurat dlaczego usunalem Twoj post ale zapewne mialem ku temu jakis dobry powod..

Moze Twoj post poprostu odnosil sie do wypowiedzi ktora skasowalem wczesniej bo na to zaslugiwala? Logiczne jest to iz w takim wypadku kasuje rowniez Twoj post..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

gannon napisał(a):
Cytat:napewno nie , a jak tak to obrażam się na Ciebie gannon bo napisałeś że pierdole

Ja tak tylko napisałem, zeby pokazać ze mimo przeklenstw ZOMO sie nie pcha gdzie nie trzeba, a że pierdolisz to swoją drogą... Big Grin
czyżby po uprzedniej rozmowie z Dżemem ? Rolleyes
<lol>
Dżem mogę przytoczyć Wink :
Cytat:
Cytat:Jeśli ktoś lubi muzykę dla pieniędzy... Dani jest w pierwszej trójcy po britney która góruje
wypowiedź Dawida666
pierdolisz: i moja Surprised
Odpowiedz

Sugerujesz, że mam tu jakieś układy Wink ?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości