- Liczba postów:
- 290
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
0
Ostatnie 2 płyty to najgorsze w ich dyskgrafii. Zresztąwogóle zespółwiele stracił po odejściu Barnesa, bo Fisher nie dorasta mu do pięt. Teraz jeszcze odszedł Owen, więc nie wiem jak będzie z kanibalami. Nie sądzę, żeby udało im sięjeszcze przynajmniej zbliżyć do poziomu z pierwszych 4 płyt. :?
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Zdarza mi sie posluchac Bloodthirst.. Fanem nie jestem.. wole bardziej melodyjne kawalki..
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Moim zdaniem zespol kiepski, ciagle gra na jedno kopyto, zero rozwoju. A z tego co czytam to wiekszosc najezdza na ostatnie plyty, czyli jest jeszcze gorzej (mimo ze trudno mi w to uwierzyc).
- Liczba postów:
- 88
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
nie jestem fanem tego zespolu, ale musze przyznac ze plytki takie jak: The Bleeding i Tomb Of The Mutilated rozpierdalaja i bez watpienia kazda osoba uwazajaca ze slucha death metalu, powinna znac dokonania CC, przynajmniej te z Barnes'em na wokalu
- Liczba postów:
- 3,230
- Liczba wątków:
- 216
- Reputacja:
-
0
Baa,.. klasyk (; Przynajmniej dla mnie,.. Choc obecnie malo slucham, nadal lubie sobie wlaczyc kilka plyt,..
Live Cannibalism z Hammer Smashed Face na czele roxi (;
- Liczba postów:
- 1
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Cannibal Corpse wymiata. Wiem że to będzie wsiursko brżmiało ale jest the best.
Lato było w pełni,
Noc w pełni. Plejadą
Gwiazdy przez poświatę
Migotały blado,
Gdy księżyc lśniąc zimno
Wśród planet-wasali
Smugę blasku z niebios
Kładł na morskiej fali...
Edgar Allan Poe
- Liczba postów:
- 300
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
0
jak dla mnie grają nieprzystępnie, nie mówie że źle technicznie ale jakoś tak standardowo, czasame se posłucham ze 2 kawałki jak Mortician ale poza tym nic
co do wokalistów, ani jeden ani drugi mi nie pasował zbytnio ale Fisher jest raczej gorszy od Barnesa
- Liczba postów:
- 274
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Arcos napisał(a):co sądzicie o tej moim zdaniem wspaniałej kapeli
Ciekawie grają,niezłe stylistycznie,wokal Corpsegrindera idealnie dobrany do tematyki textów kapeli.Barnes zrobił w CC swoje,lecz jego miejsce jest w Six Feet Under.
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
- Liczba postów:
- 306
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Żałosny Zespoł... 0 problemu przy pisaniu piosenek jak wokalista pierdzi w mikrofon to nic niemozna zrozumiec , no niema sie co oszukiwać... + dla mnich za to że gdy wokal sie pomyli to nikt nieskuma ze sie pomylił.... To jest takie groźne że aż śmieszne... jak dzisiaj sobie zassalem ich album to z odpaleniem kazdej piosenki miałem coraz wieksza ochote na smianie nie... Kazdy by mógł tak charczeć jak oni... 0 rozwoju 0 orginalnosci
ocena: -1/10
- Liczba postów:
- 300
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
0
jak wspomniałem za bardzo ich nie słucham ale ryczeć i pisać takie teksty trzeba też potrafić ...