• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

\,,/CANNIBAL CORPSE\,,/

"Butchered At Birth" i wogóle wszystkie z Krzysiem.
Odpowiedz

nie zauważyłem abym pisał coś o śpiewaniu, did I ?
Odpowiedz

psychosis napisał(a):jak dzisiaj sobie zassalem ich album to z odpaleniem kazdej piosenki miałem coraz wieksza ochote na smianie nie... Kazdy by mógł tak charczeć jak oni... 0 rozwoju 0 orginalnosci

Tak sie zastanawiam.. Skad wiesz czy zespol sie nie rozwija skoro przesluchales tylko 1 plyte?

Cytat:No niemów mi ze śpiewaja??? bo chyba z krzesła spadne...Jak Twoim zdaniem to jest spiew to świnie lataja...

To jest prawdziwy growl..

Najlepsze plyty? Bloodthirst i Tomb Of The Mutilated.. (nie slyszalem wszystkich albumow)
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):
psychosis napisał(a):jak dzisiaj sobie zassalem ich album to z odpaleniem kazdej piosenki miałem coraz wieksza ochote na smianie nie... Kazdy by mógł tak charczeć jak oni... 0 rozwoju 0 orginalnosci

Tak sie zastanawiam.. Skad wiesz czy zespol sie nie rozwija skoro przesluchales tylko 1 plyte?

Cytat:No niemów mi ze śpiewaja??? bo chyba z krzesła spadne...Jak Twoim zdaniem to jest spiew to świnie lataja...

To jest prawdziwy growl..

Najlepsze plyty? Bloodthirst i Tomb Of The Mutilated.. (nie slyszalem wszystkich albumow)
PS1.Gdzie napisalem ze przesłuchalem 1 plyte?? Napisalem tylko ze dzisiaj sobie sciagnelem 1 album i przesłuchalem,ale to nieznaczy ze wczesniej niesciagalem ich albumów.
PS2.Gówno nie growl... jeden wielki shit z tego jest i tyle...
wiocha...
Odpowiedz

psychosis napisał(a):PS2.Gówno nie growl... jeden wielki shit z tego jest i tyle...
wiocha...

A masz wogóle pojęcie co to jest growl..? Sądząc z wypowiedzi chyba nie bardzo..
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

Skippy napisał(a):
psychosis napisał(a):PS2.Gówno nie growl... jeden wielki shit z tego jest i tyle...
wiocha...

A masz wogóle pojęcie co to jest growl..? Sądząc z wypowiedzi chyba nie bardzo..
Nie *** niewiem co to jest growl , oświeć mnie Skippy...
Odpowiedz

psychosis napisał(a):
Skippy napisał(a):
wiocha...

Nie *** niewiem co to jest growl , oświeć mnie Skippy...

Miałeś okazję usłyszeć growl słuchając tej 1 płyty Cannibal Corpse.
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

Skippy napisał(a):
wiocha...

Dziwne, ale odniosłem podobne wrażenie Confusedhock:
Odpowiedz

to odniosleś blędne wrażenie... tak mi przykro...
Odpowiedz

Ja osobiście za tak głebokim growlingiem jak prezentuje Barnes czy Benton nie przepadam.Wolę np growl D.Vincenta czy Petera Wink
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

D.V. to rozumiem ale Peter? zawsze zastanawiałem się co takiego ludzie widzą w jego głosie, jest jakby wymuszony, wręcz jakby walczył z astmą ...
Odpowiedz

Nie wiem co widzą Rolleyes mnie poprostu podoba się jego sposób śpiewania Wink
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

xxx
Odpowiedz

Cannibal Corpse = BOSS
Zajebista kapela. Póki co mam tylko Gallery Of Suicide, ale zamierzam dokupić kilka innych płyt! 8)
Have no fear!
I am here!
Odpowiedz

wiocha...

Nagraj taką "wiochę" jak "tomb of the mutilated" albo "Bloodthirst" i zarycz mi tak to wtedy będziesz mógł się wypowiadać o nich, ze grają wiochę
Odpowiedz