12-06-2006, 11:17 PM
Daimonion napisał(a):Benton mimo ze jest pozerem ma przekaz i trzyma sie go od zawsze
Jakiz to??
Daimonion napisał(a):ale nie są brutalni
<sciana>
Daimonion napisał(a):Benton mimo ze jest pozerem ma przekaz i trzyma sie go od zawsze
Krzychun napisał(a):Jak to jaki???????Napierdala ciągle te swoje głupoty jaki to bóg i jego baranki nie są źli i wogóle. Jest temu wierny od zawsze.odkąd powstał deicide.Daimonion napisał(a):Benton mimo ze jest pozerem ma przekaz i trzyma sie go od zawsze
Jakiz to??
Krzychun napisał(a):Bo brutalni nie są. w jakim kawałku czujesz od nich jaką kolwiek brutalność?????Ja w zadnym!!!!!!!!!!!!Daimonion napisał(a):Benton mimo ze jest pozerem ma przekaz i trzyma sie go od zawsze
Jakiz to??
<sciana>
Daimonion napisał(a):w jakim kawałku czujesz od nich jaką kolwiek brutalność?????Ja w zadnym!!!!!!!!!!!!
Daimonion napisał(a):Krzychun napisał(a):Chciałbym aby ich muzyka miała to cos co posiada chocby Deicide.Benton mimo ze jest pozerem ma przekaz i trzyma sie go od zawsze. niezmienia podejscia a ich muza to siła i zniszczenia(mowie o starych i nowym albumie). o kanibalach niemozna chyba tego powiedziec.Daimonion napisał(a):nic sobą nieprezentująA co chciałbys zeby soba prezentowali??
Hallvard napisał(a):sa swietni technicznie
Cytat:Wg mnie świetni technicznie to mogą być muzycy Dream Theatetak ,ale takiej muzy nie da sie słuchać.
Flying Corpse napisał(a):tak ,ale takiej muzy nie da sie słuchać.
Krzychun napisał(a):O rany, typowa zagrywka fana DT -__-Flying Corpse napisał(a):tak ,ale takiej muzy nie da sie słuchać.
Bo jestes na nia za glupi??
warsadal napisał(a):O rany, typowa zagrywka fana DT -__-
Krzychun napisał(a):Flying Corpse napisał(a):tak ,ale takiej muzy nie da sie słuchać.
Bo jestes na nia za glupi??