08-11-2006, 07:07 AM
Co by TO nie było - na pewno jest niebezpieczne... :!:
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...
![[Obrazek: 21lg2.jpg]](http://img136.imageshack.us/img136/3562/21lg2.jpg)
Flying Corpse napisał(a):takie samo podobieństwo jak pomiędzy krzesłem a krzesłem elektrycznymNecroblood napisał(a):Mylisz sie.To idiotkayuri_san napisał(a):zespoł podobny (jezeli chodzi o muzę) do soulflu i sepultury , a ponieważ takie własnie lubie canibbale tez mi siepodobaja....mzoe być
teraz rodzi się pytanie: czy to prowokacja, czy idiota. Tak czy siak wydaje mi się, że od razu powinien być ban.
yuri_san napisał(a):zespoł podobny (jezeli chodzi o muzę) do soulflu i sepultury , a ponieważ takie własnie lubie canibbale tez mi siepodobaja....mzoe być
WitchHunter napisał(a):wg.mnie miażdzy jadra i wyrywa jajnikDoświadczyłeś obu procesów na własnym ciele ?
KISIEL napisał(a):WitchHunter napisał(a):wg.mnie miażdzy jadra i wyrywa jajnikDoświadczyłeś obu procesów na własnym ciele ?
fetus napisał(a):Dokładnie tak jak mówisz.Kurwa kto to cos tu wpuscił???????????Flying Corpse napisał(a):takie samo podobieństwo jak pomiędzy krzesłem a krzesłem elektrycznymNecroblood napisał(a):Mylisz sie.To idiotkayuri_san napisał(a):zespoł podobny (jezeli chodzi o muzę) do soulflu i sepultury , a ponieważ takie własnie lubie canibbale tez mi siepodobaja....mzoe być
teraz rodzi się pytanie: czy to prowokacja, czy idiota. Tak czy siak wydaje mi się, że od razu powinien być ban.
WitchHunter napisał(a):Nie no ja to wybucham śmiechem słuchjąc ich kolejnych płytKISIEL napisał(a):WitchHunter napisał(a):wg.mnie miażdzy jadra i wyrywa jajnikDoświadczyłeś obu procesów na własnym ciele ?
nieno.. po pierwszym przesłuchaniu tylko naderwało mi jądra bez uszkodzen, jajniki że wyrywa to kolezanka mi opowiadała...
R_amze_S napisał(a):Ja z kolei wybucham smiechem czytając twoje kolejne posty.To se poczytaj. dobry humorek to wazna rzecz. ale fakty sa takie mnie smieszą, nie tworza nic godnego uwagi. tak jest , tak było, tak bedzie.wiesz takie moje skromne zdanie!!!!!
R_amze_S napisał(a):Ja z kolei wybucham smiechem czytając twoje kolejne posty.ja jedno i drugie