• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

\,,/CANNIBAL CORPSE\,,/

O dziwo calkiem niezly. DZieki Barretowi graja troche bardziej technicznie, co do gustu mi przypadlo bardzo. Gdyby jeszcze na wokalu byl Barnes, a nie Corpsegrinder, to Kill dostaloby mocne 8+/10. A tak jest 7+/10. Niemniej, kupic warto.
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):O dziwo calkiem niezly. DZieki Barretowi graja troche bardziej technicznie, co do gustu mi przypadlo bardzo. Gdyby jeszcze na wokalu byl Barnes, a nie Corpsegrinder, to Kill dostaloby mocne 8+/10. A tak jest 7+/10. Niemniej, kupic warto.

Rob Barret juz wczesniej gral w tym zespole("The Bleeding", "Vile"), nie zauwazylem wielkich roznic miedzy graniem Roba a Jacka ktory jeszcze do niedawna byl w CC.
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

GALLERY OF SUICIDe- arcydzieło !!!!
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Alex wymiata na basie i tyle Laughing ...btw. pierwsze 3 plyty ( a w moim przypadku kasety Surprised )sa genialne, chociaz wokal Fishera bardziej mi przypadl do gustu Big Grin
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

Patyk napisał(a):Rob Barret juz wczesniej gral w tym zespole("The Bleeding", "Vile"),

Ano byl.

Cytat:nie zauwazylem wielkich roznic miedzy graniem Roba a Jacka ktory jeszcze do niedawna byl w CC.

Na wczesniejszych plytach- nie. Kill jest jednak bardziej technicznym albumem niz wszystko co do tej pory stworzyli. Barret w miedzyczasie troche sie podszkolil w Malevolent Creation. Big Grin Jak dla mnie Kill jest najlepszym krazkiem w dorobku CC.

Przemek87 napisał(a):GALLERY OF SUICIDe- arcydzieło !!!!

Toz przeca to najwiekszy chlam jaki wypluli.
Odpowiedz

Tylko ze Barret nie napisal tej muzyki, on ja tylko odegral.
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

Nie.
Odpowiedz

CANNIBALE rzadza Big Grin nie pamietam slabej plyty ani slabemu kawalka...a najlepsza ich plyta wg mnie to GORE OBSESSED
"...ja jestem sam...gdzie ja jestem nie ma zadnego boga..."
Odpowiedz

McCoy napisał(a):CANNIBALE rzadza Big Grin nie pamietam slabej plyty ani slabemu kawalka...a najlepsza ich plyta wg mnie to GORE OBSESSED
czasem jednak może się zrobic słabo jesli chodzi o odbiór warstwy lirycznej która i tak tu nie ma w sumie znaczenia hehe.. CC najlespza TOM.
and now is forever...
Odpowiedz

gdybym zwracal duza uwage na warstwe liryczna 3/4 zespolow musialbym odrzucic ;/ nie mowie ze to nie jest wazna ,ale CC nadrabiaja muzyka Tongue
"...ja jestem sam...gdzie ja jestem nie ma zadnego boga..."
Odpowiedz

McCoy napisał(a):gdybym zwracal duza uwage na warstwe liryczna 3/4 zespolow musialbym odrzucic ;/ nie mowie ze to nie jest wazna ,ale CC nadrabiaja muzyka Tongue

jesli chodzi wlasnie o death metal to fakt ale lzejsze klimaty to juz nie. Rolleyes
and now is forever...
Odpowiedz

zespoł podobny (jezeli chodzi o muzęTongue) do soulflu i sepultury , a ponieważ takie własnie lubie canibbale tez mi siepodobaja....mzoe byćTongue
"...zabilem staruszke tylko dlateo ze trudno bylo mi żyć!trudno było pracwoać w polu a potem karmic ja ubierac i myć!a pozatym oanie sedzio wreszcie znalazłam kobiete!a ona mówiła ze będzie ze mną tylko w tedy gdy bede sam!!..."
Odpowiedz

Cytat:zespoł podobny (jezeli chodzi o muzęRazz) do soulflu i sepultury

Polakom gratulujemy Żywca, Tobie sluchu......

Cytat:canibbale

Zaloz nowy temat, bo tej kapeli nie znam
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

yuri_san napisał(a):zespoł podobny (jezeli chodzi o muzęTongue) do soulflu i sepultury , a ponieważ takie własnie lubie canibbale tez mi siepodobaja....mzoe byćTongue

teraz rodzi się pytanie: czy to prowokacja, czy idiota. Tak czy siak wydaje mi się, że od razu powinien być ban.
Odpowiedz

Necroblood napisał(a):
yuri_san napisał(a):zespoł podobny (jezeli chodzi o muzęTongue) do soulflu i sepultury , a ponieważ takie własnie lubie canibbale tez mi siepodobaja....mzoe byćTongue

teraz rodzi się pytanie: czy to prowokacja, czy idiota. Tak czy siak wydaje mi się, że od razu powinien być ban.
Mylisz sie.To idiotka Angry
Odpowiedz