• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Calkiem fajny sajcik! :D

Rafał napisał(a):
Tomash napisał(a):Tak btw, to na metal archives ktoś robi z Polaków ciuli, bo ok. 20% polskich kapel to jakieś naziolskie pierdoły które często wydały jedną kasete albo nawet nic
Poogladaj inne kraje. Jest tak samo... 50% kapel to prymitywne blacki z jedna kaseta na koncie.

ale zwroccie uwage, ze takie zespoly tez chca "zaistniec". moim zdaniem dobrze, ze takowe tez sie tam znajduja, bo kazdy znajdzie cos, co go interesuje, a przeciez obok tych "prymitywow" znajduja sie tez zespoly bardzo ciekawe i obiecujace, nawet jesli maja tylko jedno demo na koncie. Tongue
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lech napisał(a):ale zwroccie uwage, ze takie zespoly tez chca "zaistniec". moim zdaniem dobrze, ze takowe tez sie tam znajduja, bo kazdy znajdzie cos, co go interesuje, a przeciez obok tych "prymitywow" znajduja sie tez zespoly bardzo ciekawe i obiecujace, nawet jesli maja tylko jedno demo na koncie. Tongue
zgadza się, metallum jest moim zdaniem wiodącą encyklopedią, i nie ma na nią huja.
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

Mario1349 napisał(a):
Lech napisał(a):ale zwroccie uwage, ze takie zespoly tez chca "zaistniec". moim zdaniem dobrze, ze takowe tez sie tam znajduja, bo kazdy znajdzie cos, co go interesuje, a przeciez obok tych "prymitywow" znajduja sie tez zespoly bardzo ciekawe i obiecujace, nawet jesli maja tylko jedno demo na koncie. Tongue
zgadza się, metallum jest moim zdaniem wiodącą encyklopedią, i nie ma na nią huja.
nie inaczej! 8)
Odpowiedz

Mario1349 napisał(a):

"chuja" przez "ch" piszemy Smile ale kazdy wie o co chodzi Tongue cholera- korekty mi sie zachcialo psia mac Tongue
Odpowiedz

Lech napisał(a):"chuja" przez "ch" piszemy Smile ale kazdy wie o co chodzi Tongue cholera- korekty mi sie zachcialo psia mac Tongue
że się pisze przez "ch" przyjło się dopiero kilka lat temu, a wcześhuej huj zawsze był przez "h" i ja się do tej werji już przyzwyczaiłem Tongue i huj z tym Big Grin Laughing hehe
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Odpowiedz

Mario1349 napisał(a):
Lech napisał(a):"chuja" przez "ch" piszemy Smile ale kazdy wie o co chodzi Tongue cholera- korekty mi sie zachcialo psia mac Tongue
że się pisze przez "ch" przyjło się dopiero kilka lat temu, a wcześhuej huj zawsze był przez "h" i ja się do tej werji już przyzwyczaiłem Tongue i huj z tym Big Grin Laughing hehe

wiesz co Mario- masz racje- chuj z tym Laughing
Odpowiedz

a wracając do tematu, na metallum można natknąć się na całkiem ciekawe kapele, najlepsza jaką znalazłem była kapelą black metalową, dodam że byli to murzyni i grali NS black metal Big Grin Laughing Laughing Laughing w tym jeden był bez nogi Big Grin tylko kurna nazwy nie pamiętam Crying or Very Sad poszukam tej kapelki jak ją odnajdę to wciepę tu link do ich foty, ubaw po pachy Big Grin

Odpowiedz

Mario1349 napisał(a):a wracając do tematu, na metallum można natknąć się na całkiem ciekawe kapele, najlepsza jaką znalazłem była kapelą black metalową, dodam że byli to murzyni i grali NS black metal Big Grin Laughing Laughing Laughing w tym jeden był bez nogi Big Grin tylko kurna nazwy nie pamiętam Crying or Very Sad poszukam tej kapelki jak ją odnajdę to wciepę tu link do ich foty, ubaw po pachy Big Grin

koniecznie- musze to zobaczyc Tongue powiedz ze byli jeszcze z Burkina Faso i wszystko jasne Big Grin
Odpowiedz

Lech napisał(a):
Mario1349 napisał(a):
Lech napisał(a):"chuja" przez "ch" piszemy :) ale kazdy wie o co chodzi :P cholera- korekty mi sie zachcialo psia mac :P
że się pisze przez "ch" przyjło się dopiero kilka lat temu, a wcześhuej huj zawsze był przez "h" i ja się do tej werji już przyzwyczaiłem :P i huj z tym :D :lol: hehe

wiesz co Mario- masz racje- chuj z tym :lol:
Po prostu kilka lat temu chodziles do gimnazjum, a tam tak pisali.
To, ze wiekszosc ludzi jeszcze niedawno pisala huj, to wina ich glupoty i nieznajomosci jezyka.

Kiedy Ci pisownie chuja zmienili z 'h' na 'ch'? Zawsze bylo 'chuj' i nie ma chuja we wsi.
Odpowiedz

...i choćby chuj na chuju stanął i chujem podpierał ( © Mario 1349 Wink )
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Rafał napisał(a):Po prostu kilka lat temu chodziles do gimnazjum, a tam tak pisali.
To, ze wiekszosc ludzi jeszcze niedawno pisala huj, to wina ich glupoty i nieznajomosci jezyka.

Kiedy Ci pisownie chuja zmienili z 'h' na 'ch'? Zawsze bylo 'chuj' i nie ma chuja we wsi.
nie jestem z tych co do gimnazjum chodzili / chodzą Laughing jestem trochę starszy. I dobrze pamiętam czasy jak całe społeczeństwo hujowało przez samo h Tongue zresztą pierdolić to jak kto pisze temat jest trochę inny Laughing

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości