04-23-2005, 03:03 PM
http://brutal.links.free.fr/ <-zajrzyjcie tu!
Lech napisał(a):dla mnie wzorem jest metal-archives.com i nie ma batato samo miałem właśnie pisać! na dodatek marną kopią. metal-archives rządzi
glurg napisał(a):No rzeczywisce, racja, racja!Ale na tym co podalem to sa nowe zespoliki ktore niedawno powstaly! Tak mi sie zdaje przynajmniej...
Lech napisał(a):glurg napisał(a):No rzeczywisce, racja, racja!Ale na tym co podalem to sa nowe zespoliki ktore niedawno powstaly! Tak mi sie zdaje przynajmniej...
na metal-archives takze mozna odnalezc zespoly mlode, a nawet bardzo mlodewiekszej bazy nie widzialem nigdy
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Lech napisał(a):dla mnie wzorem jest metal-archives.com i nie ma batadla mnie równierz dlatego uwarzam podaną w temacie strone za toalne gówno.
Tomash napisał(a):Lech napisał(a):glurg napisał(a):No rzeczywisce, racja, racja!Ale na tym co podalem to sa nowe zespoliki ktore niedawno powstaly! Tak mi sie zdaje przynajmniej...
na metal-archives takze mozna odnalezc zespoly mlode, a nawet bardzo mlodewiekszej bazy nie widzialem nigdy
Tak btw, to na metal archives ktoś robi z Polaków ciuli, bo ok. 20% polskich kapel to jakieś naziolskie pierdoły które często wydały jedną kasete albo nawet nic(poza tym co na METALOWEJ stronie robi HONOR?!)... a wielu "normalnych" polskich młodych kapel jednak tam nie ma... wstyd i tyle
Tomash napisał(a):Tak btw, to na metal archives ktoś robi z Polaków ciuli, bo ok. 20% polskich kapel to jakieś naziolskie pierdoły które często wydały jedną kasete albo nawet nicPoogladaj inne kraje. Jest tak samo... 50% kapel to prymitywne blacki z jedna kaseta na koncie.
Lech napisał(a):dla mnie wzorem jest metal-archives.com i nie ma bataracja