• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bycie Tru! (-;

Macias napisał(a):to ci broda wyrosnie a moze nawet i na klacie Big Grin Big Grin
Broda na klacie Big Grin chyba nigdy nie będe tru Wink
Odpowiedz

hehehe... Dużo tego... i niestety nie jestem tru =(
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

Ja tez nie Laughing
A chciałbyś Wink ??
Odpowiedz

"Bycie true nie zależy od jakiś tam wymyślonych przez kogoś głupich punktach czy instrukcjach typu :jak być tró i się stosowaniu się do nich" Big Grin
Ps:to tak na marginesie...
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):"Bycie true nie zależy od jakiś tam wymyślonych przez kogoś głupich punktach czy instrukcjach typu :jak być tró i się stosowaniu się do nich" Big Grin
Ps:to tak na marginesie...
Jak być true pankiem. 2 punkty:
1. Sluchaj Green Day
2. Noś damskie trampki za kostke i na zamek.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

mnie na przykład zbluzgali za to że nie jestem tru tylko że jestem pozerem bo śmieszą mnie teledyski z patentami typu 666, kosy itd
Cytat:To pewnie dlatego ze jestes pozerem i niszcza cie bardziej true teledyski.
zabolało mnie to straszliwie myślałem że ze stołka zlece (ze śmiechu oczywiście Big Grin )
This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
Odpowiedz

Aeroth napisał(a):Jak być true pankiem. 2 punkty:
1. Sluchaj Green Day
2. Noś damskie trampki za kostke i na zamek
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Tekst tygodnia Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Biedny Billy Sad ................. Big Grin
Odpowiedz

ehh billi ...bez komentarza
cale zycie na debecie
Odpowiedz

'ssij tlusta pale czarnego pana' - i love it!!! 8) jestem tró Big Grin
[Obrazek: Varg.JPG]
Odpowiedz

a ja mam to wydrukowane i powieszone na drzwiach szafy Laughing zawsze jak wstaję rano przypominam sobie co robić, żeby być tru... ale obawiam się że znajomy, biegający po szkole w koszulkach Bathory i Darkthrone nie spełnia już pierwszego punktu... to boli, nie?
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

aby byc tró trzeba spelnic wszystkie powyzsze czasem bardzo trudne punkty, niektore spelniam od razu (satan Big Grin), chcialbym poznac kogos kto jest tró wg tych punktow Rolleyes
up the irons!!!
Odpowiedz

hahahaha, niektóre punkty mnie rozwaliłyWink)
grejtt haha;]
My God is beautiful.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości