• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Brygada Kryzys

Ja chociaz nie lubie muzyki braci Cugowskich to jednak program z Nimi oraz ze Stanem Borysem nawet mi się podobał. Piosenka Braci w wykonaniu Stana - całkiem niezła, potrafił gosć zaśpiewać z rockowym pazurem. Numer lepszy od tego z "oryginalnym" wokalem Smile. Dobra, dobra... już nie będe offtopowac Smile.
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Jak ktoś nie zna legendarnej "Czarnej płyty" Brygady Kryzys to może ją sobie kupić za 4,99 w empiku. Wystarczy poświęcić się, rozpieprzyc skarbonkę, trochę fantazji i będzie na płytę Big Grin .

Co do kręcenia teledysku to:
Cytat:W związku z podwyższoną gotowością służb mundurowych i tajnych z okazji wizyty papieza zmuszeni jesteśmy przełożyć realizację video do "Nie Wierzę Politykom 2oo6" na 5 dzień czerwca, poniedziałek, godzina 16.
Odpowiedz

Kryzysu pewnie nie słyszeli Wink ...

Nagrania Polskich Zespołów Niezależnych (lata 80-te)
Z tej strony można sciągnąć stare nagrania Kryzysu z koncertów z Francji czy z Kołobrzegu. Jakość słaba, ale to raczej 'normalne' w przypadku starych polskich punkowych kawałków.
Prócz Kryzysu do ściągnięcia jest także: Deadlock, Nocne Szczury, KSU, Instytucja, Czterech Kopniętych i Fred, Tilt, Deuter, Dezerter, TZN Xenna, Siekiera, Fort BS, Stress.
Dużo tych punk i reagge staroci Big Grin Smile .
Odpowiedz

Znowu się rozpadli, Tomek Lipiński opuścił kapele...

Mam nadzieje, że reaktywują się znów za kilka lat, chcę ich jeszcze kiedyś zobaczyć.
Odpowiedz

Oho, może na poważnie zajął się pisaniem piosenek dla PO ;D.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Oho, może na poważnie zajął się pisaniem piosenek dla PO ;D.
Druga kampania z rzędu, oj panie Tomku.

Swego czasu, jak żyło forum BK na dyskusje.pl to było tam dużo politycznych dyskusji, generalnie opierało się to na zasadzie PiS jest zły itd. , forum już jakiś czas temu zamknięto.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości