• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Brudstok '06

[Obrazek: baner_gora.jpg]

Ruszyla strona XII Brudstoka

W zgloszonych zespolach jest kilka ciekawych, zobaczymy co bedzie dalej. W tym roku ponownie Brudstok pokrywa sie z Tyskim KP.
Odpowiedz

Saxon na brudstoku Confusedhock: Postarali sie 8)
Odpowiedz

jak wątroba da to pojade.. no i $$ oczywiscie a jak nie.. to sie zajebie w niedlugo wyrestaurowanym parku ^^ xD
z zespolow przyznam sie szczerze za duzo nie znam, ale co tam hehe
Odpowiedz

Z zespołów zgłoszonych do tej pory jak dla mnie absolutnie numer jeden to anastasis...warto posłuchać Angry Angry Angry a na Woodstock się wybiorę o ile uznam że bede w stanie wrócić o w miarę własnych sił i coś pamiętając Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

ja pierdole!! Saxon i Rose Tattoo Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin i holy moses...no coz, tyski festiwal sobie poczeka jeszcze rok na mnie Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Będę na 100 %. Choćby dla Saxon'u ;)
Odpowiedz

tyra mnie w tej kwestii uwiera, ale podejme wszelkich mozliwych, a także i niemożliwych, działań by dotrzeć do krainy piwa i brudu
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Virgin Snatch, Neolith i przede wszystkim POGODNO Big Grin Smile Smile
..bede tam, nie wiem jak i nie wiem za co, ale bede Laughing Laughing
Odpowiedz

pierdole wszystko inne, ma być Saxon i Rose Tattoo. I Holy Moses Laughing Reszte zaorać. Najlepiej gdyby te kapele grały pod rząd pierwszego dnia, wtedy cały drugi można by spędzić na chlaniou ze szczęścia(kurna, pamiętam jak w 2003 nie wlałem w siebie pierwszego dnia ani pół piwa żeby dotrwać do Killing Joke Big Grin )
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Na liście zespołow zobaczyłem też THE EXPLOITED !!!! Tyle że o dziwo ani na stronie exploited ani na stronie saxonu o koncercie na przystanku nie ma ani slowa na tour dates....
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

o chyba przełamiem niechęc do imprezy i pojade ze względu na ww. kapele i Sedes Angry
Odpowiedz

^
hyh Sedes gral u nas wczoraj Idea
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

A ja się nie wybieram, w zeszłym roku jeszcze mnie ciągnęło, teraz już jakoś nie. Wolałbym wybrać się na jakieś festiwale reggae, których w te wakacje pewnie będzie masa.
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):^
hyh Sedes gral u nas wczoraj Idea
U was Wink
Odpowiedz

THE EXPLOITED tez widzialam ..
w tym roku jade na bank
2004 byl zajebisty
2005 ominal moaj szanowna osobe
ale 2006 na bank jeden z 2 festiwali ktore na bank obstawiam drugi to ostroda
cale zycie na debecie
Odpowiedz