• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Brudstok '06

Gościa z gołą dupą widziałem jedynie koło budek z żarciem Smile Może to Ty? Laughing W sumie tośmy wszyscy troche zjebali, że nie umowiliśmy się gdzieś przed Brudstokiem, byśmy sobie brudzia wypili Smile
Odpowiedz

nie, paradowałem tylko w błotku, w 'wannie', czyli kranikach i w drodze pomiedzy ;P
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Że tak powiem: oryginał z Ciebie Big Grin
Odpowiedz

Jak zrobiłeś tego supermana????
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Jak zrobiłeś tego supermana????
a se jak zwykle okrężną drogą żem wracał z roboty przez park do domu, a tam dwuch funfli się opalało na górce jednej. Se pomyślałem: a też sie poopalam. Ale zaraz zaraz... tak ZWYCZAJNIE...? tak NORMALNIE...? nie... tak być nie może... :? Miałem napletek, a jako że był poniedziałek, a w niedziele miałem egzaminy to w nim znajdowały sie przybory do robienia ściąg. Cuś zatrybiło i tak powstał czokapik. Narysowałem w zeszycie znaczek, wyciąłem nozykiem do papieru, polałem klate soczkiem wiśniowym który został mi z roboty, przyłożyłem szablonik, znów polałem starannie i... i pozostało juz tylko czekać...
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

^ Widocznie Cię nie lubią.
Odpowiedz