• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bractwa Rycerskie

ktory okres odtwarzacie?
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

wiek VIII-XI czyli wikingow
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

moglem sie domyslec Evil or Very Mad
Odpowiedz

ja na razie staram sie zasluzyc by mnie przyjeli Smile ale wikingow i skandynawie zawsze uwielbialam Smile
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

najlepszy, wikingowie byli fajni, mieli swietne lodki, mam nadzieje ze macie u siebie tez takie? Smile
up the irons!!!
Odpowiedz

Moze tak jeszcze z 2 strony czaciku? co? I jeszcze krotsze odpowiedzi, marnujecie sie normalnie ^^

Geez ^^"

Co by calkowicie OT nie robic, to ja mam w Tychach bodajze Stowarzyszenie Bractwo Rycerskie Puszczy Pszczyńskiej -> http://www.brpp.pl/ ;)
Odpowiedz

nie Smile to male bractwo nie zabardzo dostep do wody jest a koszt historycznego drakkara to lepiej nie mowic Mad
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Jedyny o jakim slyszalem to Jormsborg i byl calkiem niedawno zwodowany. w tym roku mam zamiar wybrac sie na Wolin, jeszczem nigdy tam nie zawital a slyszalem wiele dobrego o tej imprezie. Ogolnie lubie akcenty skandynawskie w odtwarzaniu historii, lubie tez okres wczesnosreniowieczny lecz wole raczej bractwa nieco pozniejsze XII,XIII poczatek XIV (templarzy), myslalem tez nad excaliburem (wkoncu to najwieksze bractwo) ale roznie udzie o nim mowia. Slyszalem nawet ze byl jakis rozlam i wszystko sie posypalo, ale to chyba marne plotki.

Acridu nie denerwuj sie ^^
Odpowiedz

tez mam nadzieje wybrac sie na Wolin w tym rokuSmile mi sie wydaje ze lepsze sa mniejsze bractwa bo wszystkich znasz przynajmniej i moze byc naprawde fajnie. mnie najbardziej jakos ciagnie do wikingow bo mi ani mieczem ni toporem robic nie uchodzi i tak Smile a tam bede szamanem Smile
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Wikingowie są świetni, ale jednak to nie moje datowanie... A kraje skandynawskie istniały przecież także w średniowieczy pełbyn, jak i późnym ^^;
W każdym razie okres krucjat, XIV/XVw. i wiek XVII to moje wymarzone okresy do odtwarzania, narazie jednak skupiam się na tym drugim :)

...i odtwarzanie katoliczki i panny prawej, stanowczej acz niewinnej i nieskazitelnej bywa niezwykle przyjemne... jak dobre RPG XD
Odpowiedz

"niewinnej i nieskazitelnej" ? ? ? ? Confusedhock:
Odpowiedz

No wiec stalo sie - po treningu, w ktorym goscinnie uczestniczylem, nie moge ustac na nogach ;]. Templarzy to dobry wybor i raczej przy nim pozostane :]. Tylko martwi mnie rzecz jedna - pod grunwaldem sa stawiani naprzeciw bialorusinom aaale zanim dopuszcza mnie do walki w turnieju mina lata Big Grin (chodzi o skompletowanie ekwipunku ^^...no chyba ze pozycze...;d).
Odpowiedz

a co obecnie posiadasz z ekwipunku??
GG=>2589965
tlen i mail=>nothaji@tlen.pl
Odpowiedz

praktycznie nic - poltorak i tarcza (ktora tak na dobra sprawe nie nadaje sie do walki bo sie zaraz rozleci), a potrzebne mi glownie ciuszki, przeszywalnica i cala reszta Tongue butyi bede mial w przeciagu miesiaca, habit tez ale na reszte mnie nie stac..
Odpowiedz

Neth, spokojnie... Templarzy są rewelacyjni w boju, jeśli sami Tobie nie opowiadali, to poowiadam Tobie sama ;) A Diabeł jest podobno dowódcą Chorągwi Pomezańskiej pod Grunwaldem ;) W każdym razie z Templarami nie zginiesz i do zobaczenia na grunwaldzkich polach miejmy nadzieję :)

A moja chorągiew zmieniła dowódcę i się robi druga Mazowiecka Sola :| Co oznacza, że my się tam nie kwalifikujemy chociażby czasowo [ok. 1430], eh :(

aha - i najważniejsze są ciuchy. nie musisz mieć zbroi, by pojechać na turniej, ale ubrania tak ;) co do części garderoby możemy się zgadać ;P
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości