• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

=BLOGI :D=

ja mam bloga i wcale się tego nie wstydzę ..... Laughing
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

a Avril jest "luzara"- po prostu brecht niesamowity Laughing

w sumie jesli blog jest pisany z glowa to nic do tego nie mam. inaczej sytuacja ma sie z blogami gdzie ktos zapisuje kazda swoja, nawet najbardziej bzdurna czynnosc ktora wykonal minionego dnia, dodatkowo okraszajac wszystko iscie debilnym poczuciem humoru. jak ktos prowadzi bloga sensownego, pisanego "od serca" to czemu nie, chociaz ja z pewnoscia nie potrafilbym "wywlekac" swoich osobistych spraw na forum "ogolnointernetowe", nawet jesli pozostalbym calkowicie anonimowy.
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Ja niby mam bloga, ale tam nie ma rzeczy z serii 'wstalem, umylem wlosy...'. Sa za to rozne przemyslenia na warte tego tematy+ wla, grafomanska tworczosc+ ciekawe teksty muzyczne+ polemika.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Ja niby mam bloga, ale tam nie ma rzeczy z serii 'wstalem, umylem wlosy...'. Sa za to rozne przemyslenia na warte tego tematy+ wla, grafomanska tworczosc+ ciekawe teksty muzyczne+ polemika.

no i o to chodzi, byle bez zbednego pitolenia wlasnie w stylu "dzis bylo pogodnie, czytalem gazete w kiblu". polemika, przemyslenia, rzeczy "glebsze" jak najbardziej, choc jak juz mowilem, to nie dla mnie.
Odpowiedz

Na moim 1 blogu dawałam sporo wierszy .... jestem tak głupia , że zapisałam je tylko tam .... a gdy ebloga szlag trafił to moje wiersze poszły ...... Crying or Very Sad Crying or Very Sad

Nowy dopiero się rozkręca .

Ahaa ja też nie piszę textów typu : wstalam o tej , poszlam do szkoly , obgadałam Maryśke a potem zjadłam obiad Mad

A najbardziej mnie wkurzaja ozowe , zaklamane blogi i texty typu : nio , tiak , siem , koffam was !! , kffiatuszki , takie słodkie , że aż mam ochotę .....a nie ważne co Smile
Odpowiedz

whatsername napisał(a):Na moim 1 blogu dawałam sporo wierszy .... jestem tak głupia , że zapisałam je tylko tam .... a gdy ebloga szlag trafił to moje wiersze poszły ...... Crying or Very Sad Crying or Very Sad

Ahaa ja też nie piszę textów typu : wstalam o tej , poszlam do szkoly , obgadałam Maryśke a potem zjadłam obiad Mad

A najbardziej mnie wkurzaja ozowe , zaklamane blogi i texty typu : nio , tiak , siem , koffam was !! , kffiatuszki , takie słodkie , że aż mam ochotę .....a nie ważne co Smile

"kfffiatushkom" zdecydowane NIE- jak cos takiego widze to mnie skreca :?
Odpowiedz

Lech napisał(a):
whatsername napisał(a):Na moim 1 blogu dawałam sporo wierszy .... jestem tak głupia , że zapisałam je tylko tam .... a gdy ebloga szlag trafił to moje wiersze poszły ...... Crying or Very Sad Crying or Very Sad

"kfffiatushkom" zdecydowane NIE- jak cos takiego widze to mnie skreca :?

język nowej generacji :/ Kfffiatuszki na stos Laughing Laughing
Odpowiedz

raczej kolorowych panien, ale co do drugiej czesci zdania to sie zgadzam w stu procentach Tongue
Odpowiedz

http://cieply1984.blog.pl/

inne klimaty trochę, ale zlewka podobna ;}
Odpowiedz

Scully napisał(a):http://cieply1984.blog.pl/

inne klimaty trochę, ale zlewka podobna ;}

Nie strasz proszę...
Blech!
Odpowiedz

po przeczytaniu niektórych blogów jestem za ograniczeniem dostępu do internetu.
when the stars threw down their spears,
and water'd heaven with their tears,
did he smile his work to see,
did he who made the lamb make thee...
Odpowiedz

Vlkodlak napisał(a):( jak pies do jeża? Big Grin )
To jest dopiero widok! Laughing Wczoraj mój pies próbował dotknąć nosem jeża Big Grin (spotkanego w środku miasta...)[/quote]

oj taak, moje dwa piesy jak widzą jeża to ja się ze śmiechu turlam Big Grin a potem fukają na niego i się zastanawiają "co tooo?" potem z doskoku probują coś wykombinować ale nie wychodzi. Ciekawe czemu.

A ten blog o avril... boze jak ja bym chciała,żeby to był żart! Niestety teraz takie stanowią 99,5%.
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Scully jestes sliczna ;P
Odpowiedz

Nivo napisał(a):Scully jestes sliczna ;P
a konkurs się skończył, idę się mhhhrocznie i gothhhhycko pociąć xD
Odpowiedz

Sorry za tamtej offtop powyżej, ale nie mogłem sie powstrzymac po ujrzeniu nowej wersji avataru Smile

Co do blogów.
Chyba poświęce się dla waszej rozrywki i poszukam jakiś takich EXTREME bajeranckich wypocin. W sumie mnie to czasem też bawi. Tongue

Jak widzę, że na jakimś blogu/www jedna literka jest 'duża', a druga 'mała' i tak na przemian, to krew mnie zalewa!!!!

Ahggrr!!!

kOoFfaMm wAS!!

blech!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości