• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

BEKSIŃSKI ZAMORDOWANY [*]

CHYLE CZOŁA PRZED NAJLEPSZYM POLSKIM MALARZEM KTÓREGO PRACE BYŁY TAK AMBITNE I WYKONYWANE Z WIELKIM KUNSZTEM, ŻE NA WIEŚĆ O TYM TRAGICZNYM WYDARZENIU W KIESZENI OTWIERA MI SIĘ NÓŻ i czuje nienawiść do wszelkich pie***** morderców... życie nie zna litości... zapalmy znicz Crying or Very Sad [*] malarz doskonały, od teraz na posłudze u Boga.
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

eh, wiedziałam, że wczoraj zapomniałam czegoś zrobić zanim położyłam się spać, miałam podobny topic założyć ^^;

w każdym razie to naprawdę smutne, że artyści, ta garstka ludzi, która wyróżnia się spośród innych tym, że tworzy i daje coś od siebie, właśnie padają ofiarą idiotycznie ukierunkowanej agresji, tyle że tym razem nie była to scena muzyczna.
ciekawe co będzie następne...
Odpowiedz

[*] [*] [*]
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

kurcze mnie to przerazilo ja w tv widzialem co sie stalo
mial takie zabezpieczenia i ktos ze znajmoych musial go zabic

smutne Sad ;(
"Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Devil sends the Beast
with wrath, because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the Beast
for it is a human number, its number is Six hundred and sixty six."
Odpowiedz

A mnie doluje, ze ciagle ostatnio umiera jakas osoba znana, tudziez publiczna. O Beksinskim jak sie dowiedzialam to myslalam ze z lozka spadne, po prostu szok. I to jeszcze taka chamska (aczkolwiek nie jest to odpowiednie slowo) smierc. No i przykro Sad
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Arrow Nowe fakty, 19 letni syn przyjaciela Beksa, aresztowany i wniesiony pozew do sądu, chcieli jak to się wyrazili " pożyczyć pieniędzy "wraz z kolegą ... nie mam kurwa słow by to opisywać... idę spać.
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
Odpowiedz

dozywocie takiemu
ku** 19 i 16 lat i zachcialo im sie mordowac

co sie dzieje na tym swiecie Crying or Very Sad
"Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Devil sends the Beast
with wrath, because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the Beast
for it is a human number, its number is Six hundred and sixty six."
Odpowiedz

Na górze się mordują to na dole też ;]
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
Odpowiedz

w niektórych przypadkach bardzo mi brakuje kar typu "oko za oko, ząb za ząb". Nawet już rodzinie nie można ufać. Co ta cywilizacja nam przyniosła? Najstarsze więzi zostają zerwane.
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Jeszcze kilkadziesiąt lat i nie będzie żadnych wartości, świat postawił na komercjalizacje i konsumpje... nic się nie liczy, dobrym przykładem jest religia która przez większość nie jest już praktykowana, wszystkie zasady moralne które ona wnosi są dla nas, dla mas niczym, to jest przykre, dokąd ten świat zmierza Crying or Very Sad
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
Odpowiedz

tego sie nie da opisac, zginął człowiek który był moim ulubionym polskim malarzem Sad Ci którzy go zabili zostali złapani i też sobie życie zpieprzyli. Ja już nie mam słów co sie dzieje na tym swiecie Crying or Very Sad
Odpowiedz

Jesteśmy świadkami mordu jednego z nielicznych prawdziwych artystów polskich. Właściwie to teraz w naszym nadwiślańskim kraju nie ma już kim się pochwalić. Szkoda. Crying or Very Sad

Czemu nikt się nie zajmie zamachem na naszych polityków tylko na porządnych ludzi???

Arion: edytuj posty.
Odpowiedz

Beksiński był również moim ulubionym malarzem, kocham jego prace, szczególnie te na płótnie, bo jakoś chyba nigdy do mnie twórczość komputerowa nie przemówi.

Zastanawiające jest, że już drugi raz jak umiera ktoś sławni, moi szanowni rodzice oznajmiają mi, że się zetknęli z tą osobą. Matka często widywała lidera Republiki, bo uczyła się na tym samym uniwerku co on, ojciec zaś wieszał pod nadzorem Beksińskiego jego prace u galerii. Powiedział mi anegdotkę, ale jak wszystko co mówi mój ojciec, tak również ta anegdotka nie jest śmiaszna. (kolega mojego ojca wbijał gwóźdź na którym zawisnąć miało przecudnej urody dzieło Beksińskiego, jednakże gwóźdź ów się zgiął i Beksiński stwierdził 'no co? wiatr za mocno zawiał?') <- jak kogos to rozbawi to się zdziwię

wracając do wątku jest mi strasznie strasznie żal i nie moge zrozumieć jak można być takim ignorantem, bo już załóżmy, że rozumiem zabicie człowieka dla kasy, ale to nie był tylko człowiek, to był artysta, to nie było tylko istnienie, to była sztuka i obrazy, to był bardzo mądry, doświadczony przez los człowiek, którego prace na zawsze będą jedyne w swoim rodzaju i wyjątkowe.

ktoś może wie,co dalej w tej sprawie się dzieje?
Hate... I can't control it anymore,
you'll see the red light more and more
Trapping you in destroying despite
by the red light in my eyes
Odpowiedz

Na początku jak o tym się dowiedziałam to jakoś nie chciało mi się wierzyć, i nie przyjęłam tego do wiadomości. Dopiero jak obejrzałam 6 programów informacyjnych, w których o tym bestialstwie było, dopiero uwierzyłam. To już 5 z wielkich osób, której będzie mi bardzo brakować, najgorsze jest to, jaką śmiercią umarł. On naprawdę na to nie zasłużył Crying or Very Sad
You see I cannot be forsaken
Because I’m not the only one
We walk amongst you
Feeding, raping
Must we hide from everyone
Odpowiedz

Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Nie namaluje już swoich zajebistych obrazów. I to zamordował go jakiś dupek dla pieniędzy.
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości