• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beherit - jazgot czy piękno?

Coz za poczucie humoru, lojezuniu ;]
Odpowiedz

Pff

Ale koniec offtopa
Wink
Odpowiedz

Alsvartr napisał(a):Jak dla mnie to jebie gównem, i praktycznie nikłymi umiejetnościami muzyków.

Kwestia gustu. Ale jak szukasz "umiejętności muzyków" to chyba pomyliłeś gatunki. Black nie jest dla Ciebie.
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

Cytat: Ale jak szukasz "umiejętności muzyków" to chyba pomyliłeś gatunki. Black nie jest dla Ciebie.

chyba pomyliłeś osoby

Tyle, że panowie z Beherit chociażby takiemu Darkthrone, które układa riffy proste jak budowa cepa do pięt nie dorastają.Zresztą co ty za przeproszeniem pierdolisz??Jeśli według Ciebie muzycy black metalowi nie mają umiejętność to chyba słuchasz tylko Beherit.
Porównaj riffy chociażby takiego Ragnarok,1349 czy Anaal Nathrakh (które napierdala dla samego napierdalania zresztą) z tymi z "Oath of the Black Blood".Nie grają jak Beherit a rozkurwiają o wiele bardziej.
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

hehe, dobrze mowisz Big Grin
4006584 moj kontak do piekielnyh czelusci Big Grin
Odpowiedz

Nie inaczej!

Weź choćby Emperora.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Tak,Tak VON Rzadi
4006584 moj kontak do piekielnyh czelusci Big Grin
Odpowiedz

No ja wiem o tym, ale black jest gatunkiem z natury bardziej prymitywnym od innych. Przedstawiciele tego nurtu naśladowcami Yngwe Mlaskacza raczej nie są, więc przypierdalanie się do Finów, że sa prymitywni to głupota.
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

Alsvartr napisał(a):
Cytat: Ale jak szukasz "umiejętności muzyków" to chyba pomyliłeś gatunki. Black nie jest dla Ciebie.

chyba pomyliłeś osoby

Tyle, że panowie z Beherit chociażby takiemu Darkthrone, które układa riffy proste jak budowa cepa do pięt nie dorastają.Zresztą co ty za przeproszeniem pierdolisz??Jeśli według Ciebie muzycy black metalowi nie mają umiejętność to chyba słuchasz tylko Beherit.
Porównaj riffy chociażby takiego Ragnarok,1349 czy Anaal Nathrakh (które napierdala dla samego napierdalania zresztą) z tymi z "Oath of the Black Blood".Nie grają jak Beherit a rozkurwiają o wiele bardziej.

idz kup nową vesanie. widzialem w kiosku przykleojną do gazety
no man can see me and live
Odpowiedz

Alsvartr napisał(a):

chyba pomyliłeś osoby

Co za pierdolenie, zerowe pojecie o Black Metalu.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

Więc zamiast czytać, idź posłuchać Beherit...
Jebnij jeszcze po raz 666 wykład o ideologii w BM (którą panowie z Beherit mieli chyba głęboko w dupie skoro Holocausto zaczął robić elektronikę) i będziesz cool

a napisał(a):idz kup nową vesanie. widzialem w kiosku przykleojną do gazety

A co, chciałeś żeby ci przesłać??

Takie "The Oath of the Black Blood" to dla mnie jedno wielkie gówno, chcecie takiego black metalu?Włączcie Sarcofago i poczujcie róznicę.Może wtedy przestaniecie się zachwycać tym marnym zespolikiem na B.
Odpowiedz

Alsvartr napisał(a):Więc zamiast czytać, idź posłuchać Beherit...
Jebnij jeszcze po raz 666 wykład o ideologii w BM (którą panowie z Beherit mieli chyba głęboko w dupie skoro Holocausto zaczął robić elektronikę) i będziesz cool

Takie "The Oath of the Black Blood" to dla mnie jedno wielkie gówno, chcecie takiego black metalu?Włączcie Sarcofago i poczujcie róznicę.Może wtedy przestaniecie się zachwycać tym marnym zespolikiem na B.

Albo nie.Powiem tak:Beherit mnie nie interesuje, a ich muzyka do mnie nie trafia.Coś tam zrobili na tej "scenie" i było nie było jakiś szacunek chociaż minimalny sie należy.Co nie zmienia faktu że "TOoBB" to chujowizna pierwszej wody Wink
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Nie inaczej!

Weź choćby Emperora.
ale wiesz emperor to tak troche nie bardzo w tą stronę black metalu o której jest mowa, przytoczenie tej kapeli nie jest za huj adekwatne do tematu.
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

Alsvartr napisał(a):
Alsvartr napisał(a):Więc zamiast czytać, idź posłuchać Beherit...

Albo nie.Powiem tak:Beherit mnie nie interesuje, a ich muzyka do mnie nie trafia.Coś tam zrobili na tej "scenie" i było nie było jakiś szacunek chociaż minimalny sie należy.Co nie zmienia faktu że "TOoBB" to chujowizna pierwszej wody Wink

Jeżeli ich muzyka cie nie interesuje ani nie trafia to nie wiem na chuj sie produkujesz i posty piszesz....

a teraz OT: od kiedy jest cenzura na forum??

Dzem: Od jakiegos czasu.. I bedzie dalej..
Odpowiedz

Niewiem czemu uczepiliscie sie tak tego Beherit-a, kapela jest przeciez zajebista, o wiele bardziej ich cenie niż np. Emperor-a czy Satyricon-a, moze to nie Setherial czy Absu. Nie podoba sie to nie słuchajcie proste.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości