• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beherit - jazgot czy piękno?

Cytat:Niewiem czemu uczepiliscie sie tak tego Beherit-a, kapela jest przeciez zajebista, o wiele bardziej ich cenie niż np. Emperor-a czy Satyricon-a, moze to nie Setherial czy Absu. Nie podoba sie to nie słuchajcie proste.

Możemy sobie podać ręke!!
Odpowiedz

Nie przepadam za tą kapelka...jakoś dziwnie grają. Nie moge ich zrozumieć, ale to sa moje osobiste poglądy...
Beherit przy Emperorze czy Satyriconie Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin buhahhahahahhahah... Nie ma zadnego potównania...te dwa zespoły niszczą Beherita...zwalają go ze sceny...
Czas...który brutalnie pogrążyłem, w mrocznych odmętach świadomości...
Odpowiedz

Beelfegor napisał(a):Beherit przy Emperorze czy Satyriconie Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin buhahhahahahhahah... Nie ma zadnego potównania...te dwa zespoły niszczą Beherita...zwalają go ze sceny...

Te dwa zespoły niszczyc to moga co najwyzej twoja stara.
Odpowiedz

ciekawe czy wie ze istnieje nienorweski black metal....
no man can see me and live
Odpowiedz

Beherit... Drawing Down The Moon...ta płyta rozpierdala. The Gates Of Nanna w szczególności..
[Obrazek: witchbanner.gif]
Odpowiedz

Oath of Black Blood( choć to nie album właściwie tylko kompilacja) diabeł wcielony

Drawing...j.w.
Lord Diabolos...j.w.

a potem to jakieś homoseksualne dźwięki były
fucking kurwa darkness spirytus vodka
Odpowiedz

warewolf semen and blood najbardziej rozpierdala a w szczegolnosci black mass prayer-totalna napierdalanka.
Odpowiedz

Drawing Down The Moon niszczy wszelkie obajawy pozerstwa w BM
Odpowiedz

hmmm,the oath.... pamiętam przełom roku 91/92,tanie wino z gwardią i pomalowane twarze flamastrami,ale był ubaw..................
Odpowiedz

a napisał(a):ciekawe czy wie ze istnieje nienorweski black metal....

(chuj ,że od chuja czasu mineło, nie bedzie mnie przez 3-4 dni wiec moge pospamować xD)

Istnieje ; ]
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości