• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Behemoth

Po tym co usłyszałem nt. akcji TFF a Nergalem w roli głównej, odechciało mi się ich słuchać.
Odpowiedz

Pulpetus napisał(a):Z kolei ich występ na Mystic Festival zmiażdżył mnie. POPROSTU ZABIŁ!!!

Oj, to niewiele widziałeś koncertów chyba...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Pulpetus napisał(a):Jeszcze nigdy nie rozbolał mnie łeb od metalu. Im się udało wywołać u mnie ból skroni i chwała im za to!!!
A mnie sie wydaje ze ci wówczas słońce na mózg (?) jebło.
Odpowiedz

Nie wiem. Może się nie znam. Na kilku koncertach byłem. Ale w tym interesie mam dość krótki staż. Raptem rok poważnego zainteresowania metalem. Wcześniej cztery lata słuchania takiej muzyki tylko i wyłącznie dla przyjemności. Może to i przez słońce, ale jak Kreator wszedł na scenę to ból zelżał.Smile
Odpowiedz

Pulpetus napisał(a):Ale w tym interesie mam dość krótki staż. Raptem rok poważnego zainteresowania metalem. Wcześniej cztery lata słuchania takiej muzyki tylko i wyłącznie dla przyjemności.

Nie ma się co martwić, to i tak pewnie więcej niż większość obecnych.

Taka tam gorzka refleksja...
Odpowiedz

Pulpetus napisał(a):ale jak Kreator wszedł na scenę to ból zelżał.Smile

No_kurwa bo przy Kreatorze nic nie boli tylko orgazm jest!!! Angry
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Kreator zagrał dobrze, ale realizator dźwięku na Mysticu nawalił na całej linii. Ja ze swojego miejsca nie słyszłem prawie perkusji.

Za to Behemoth brzmiał moim zdaniem lepiej niż Maideni, ale to chyba dlatego, że im dźwięk dorabiał Malta.
Odpowiedz

A mi się Kreator nie podobał, ale to może dlatego że nie przepadam za nimi Wink A za to występ Behemotha przypadł mi do gustu, nie wiem jak w porównaniu z innymi bo innych nie widziałem Laughing

EDIT: Oczywiście chodzi mi o występ na Mystic Festiwal.
Spirits rideth with the ones that knows no fear
They are the Sons of northern darkness
Odpowiedz

ogolnie to Behemoth do mnie jakos szczególnie nie przemawia. Ogólnie nie przapadam za polską muzą... Sad
Some say the end is near.

Some say we'll see armageddon soon.

I certainly hope we will.

I sure could use a vacation from this

TOOL - AEnema
Odpowiedz

Lubię Behemotów, aczkolwiek bardziej gustuje w black niż w death metalu. Oglądalem wiele teledyskow i koncertów Behemotha, ale jakoś szczególnie mnie nie zaskoczyli.
Elżbieta, wzór występku
Patrzy jak słońce stawia stosy w ogniu
Niczym Zguba i Tyrania, Jej Dobermany śpią
Jak zaklęci kochankowie u Jej stóp
Odpowiedz

Zmieniając nieco temat... Jeśli chodzi o "Slaves shall serve", to myślę, że najlepszy jest tytułowy utwór, a Wy?
Jakby nie było będzie bardzo miło Tongue
Odpowiedz

Ja nie umiem słuchać Behemotha... Ani innego defu, jestem muzykiem i trochę... Ten śpiew mi uszy kaleczy Smile Ale rozumiem wszystkich którzy ich lubią, bo robią naprawdę dobrą muzykę.
Fuck it all!!!
Fuck this world!!!
Fuck everything that you stand for!!! Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz

Brzmienie maja dobre , ale tego tekstu to połowy nie rozumiem....
"...zabilem staruszke tylko dlateo ze trudno bylo mi żyć!trudno było pracwoać w polu a potem karmic ja ubierac i myć!a pozatym oanie sedzio wreszcie znalazłam kobiete!a ona mówiła ze będzie ze mną tylko w tedy gdy bede sam!!..."
Odpowiedz

Infernus czy jak mu tam trzyma sie jednak swojej ideologii. Slyszalem ze [wraz z kims] chcieli zlozyc w ofierze dla Szatana jakiegos goscia. Ale sie chyba nie udalo. Ciekawe czemu... Pewnie chcial zwrocic na siebie uwage.
Odpowiedz

Vepar napisał(a):Infernus czy jak mu tam
Inferno,czyli 'ogień piekielny'.
Cytat:Ciekawe czemu... Pewnie chcial zwrocic na siebie uwage.
Podejrzewam,że mu się udało.Szatan to dostrzegł i niedługo sprzedaż płyt Behemotha poleci w górę,że hej.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz