- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
teraz ma w chuj kasy i luksusowe i ciekawsze z pewnościa od ciebie życie, i powiadam to kolejny raz ma cię w dupie. I chwała mu za to.
Wybitniejsi ludzie cenią jego muzykę, czemu więc ma zwracać uwage na takie opryskiliwe komenty jakiegoś gówniarza??
A dlaczego pragną mu wrąbać?? Bo to zgraja warcholstwa, niezdolna niczego stworzyć i zainteresować szerszego gremium swoja muzyką. Czysta zawiść ot co.
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Robienie z ze swojego mózgu i ideologi szmaty nazywasz zawiscią? Twoja sprawa. Dla mnie przynajmniej to nie do przyjacia. Robienie muzyki dla kasy jeszcze jeszcze... ale takie cos... nie to sprowadza na dno cały zespół....
- Liczba postów:
- 81
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Krolik napisał(a):teraz ma w chuj kasy i luksusowe i ciekawsze z pewnościa od ciebie życie, i powiadam to kolejny raz ma cię w dupie. I chwała mu za to.
Wybitniejsi ludzie cenią jego muzykę, czemu więc ma zwracać uwage na takie opryskiliwe komenty jakiegoś gówniarza??
A dlaczego pragną mu wrąbać?? Bo to zgraja warcholstwa, niezdolna niczego stworzyć i zainteresować szerszego gremium swoja muzyką. Czysta zawiść ot co.
Jestes idiotą. Nic wiecej.
"...jesteśmy jak rakotwórcza kokaina wewnątrz żył Chrystusa, tym jesteśmy. Złośliwe boskie przekleństwo unoszące się wewnątrz was wszystkich..."
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
ahahahaha
Jaka ideologia. Nergal był gówniarzem kiedy opowiadał pierdy o leśnych ludkach, dorósł, dojrzał i odezwała się w nim natura biznesmana, tyle.
A ty wielce genialny vermicostamusie, posil się w mądrzejszy argument, chyba cie stac??
- Liczba postów:
- 81
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Krolik napisał(a):ahahahaha
Jaka ideologia. Nergal był gówniarzem kiedy opowiadał pierdy o leśnych ludkach, dorósł, dojrzał i odezwała się w nim natura biznesmana, tyle.
A ty wielce genialny vermicostamusie, posil się w mądrzejszy argument, chyba cie stac??
pierdolisz glupoty - oto co mam ci do powiedzenia. Argumenty podalem, jest tchorzem i niech spierdala na szczaw. Black Metal nie jest muzyka dla lalusiow pokroju adasia d. a tym bardziej dla biznesmanow.
"...jesteśmy jak rakotwórcza kokaina wewnątrz żył Chrystusa, tym jesteśmy. Złośliwe boskie przekleństwo unoszące się wewnątrz was wszystkich..."
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Black metal jest własnie dla lalusiów, mocnych w gebie a wąskich w barach...
Wiec może jeszcze nam powiesz, ze słuchasz HH?:-d bo skoro Black Metal jest dla lalusiów, i jest Twoim zdaniem komercyjny to co powiesz, o techno, HH i wszystkich tych gównarzach, rozbiajacych sie swiecacymi BMW? Moze mi kurwa powiesz, ze oni nie robia muzyki dla kasy, i ze to trudno zaspierwać o jak mi ciezko pod blokiem. Wymysl porzadnych tekst Black i pogadamy... nawet robienie tego dla kasy jest ciezkie....
- Liczba postów:
- 81
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Krolik napisał(a):Black metal jest własnie dla lalusiów, mocnych w gebie a wąskich w barach...
daj mi twoj adres to sie przekonamy kto jest lalusiem.
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
...
Dla ludzi którzy wiedza czego chcą od muzyki... nie dla półgłówków, rzadnych nawalanki i pomachania łbem pod sceną...
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Nie dla półgłówków??
To dlaczego 3/4 fanów tej muzyki właśnie takowymi półgłówkami jest właśnie??
Pozerzy? którzy i tak za rok umrą, i zostaną prawdziwi metale... chociaż takowych już coraz mniej...
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
no i wracamy do pktu wyjścia. Kto to niby jest ten ów "PRAWDZIWY METAL"??
Czy to może jest gnojek, który oczytał się jakiś zinów i myśli iż ma zajebista wiedzę merytoryczna bezkrytycznie przy tym kopiując zachowania swoich idoli, zaznaczajac w ten sposób swój wątpliwy indywidualizm??
- Liczba postów:
- 81
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Krolik napisał(a):no i wracamy do pktu wyjścia. Kto to niby jest ten ów "PRAWDZIWY METAL"??
Czy to może jest gnojek, który oczytał się jakiś zinów i myśli iż ma zajebista wiedzę merytoryczna bezkrytycznie przy tym kopiując zachowania swoich idoli, zaznaczajac w ten sposób swój wątpliwy indywidualizm??
ktos kto jest szczery sam ze soba i potrafi zrozumiec ideologie black metalu - to jest prawdziwy black metalowiec.
- Liczba postów:
- 81
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Krolik napisał(a):Lokajskiego 6 m 4 Warszawa, Ursynów jako wskazówka. czekam
ok...