• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Behemoth

Cytat:Do tych lewackich skurwysynów Mistrzu, to ja, Chujonosz!

Slava!
Wajdeloty cichy śpiew
Krzepi serca nam
Mieczem wyrąbiemy trakt
Ku Arji srebrnych bram
Odpowiedz

DickBearer napisał(a):Mistrzu, to ja, Chujonosz!
przy ludziach to mistrzu
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

on juz dawno je osiągnął,teraz po przez swoja głupote chce sie odbic
\m/
Odpowiedz

jesli zaś o muzyke chodzi, nie o romanse nergala, to osobiscie wolałbym, aby behemoth kontynuował torzenie blacku, jak na początkach kariery, chodź nie powiem, zeby ich ostatnie ''dzieła'' nie przypadły mi do gustu...
Odpowiedz

na razie to zapowiada się raczej wspólny utwór z diodą.
Odpowiedz

wątpie, ani jej, ani jemu, by to raczej w niczym nie pomogło. Predzej zaszkodziło, ale i tak wątpie w zaistnienie duetu Doda-Nergal, bo Darski zbyt wysoką pozycje przez lata pracy wypracował sobie w metalowym świadku, żeby teraz robic z siebie debila takimi eksperymentami
Odpowiedz

na zachodzie absolutnie w niczym mu to nie zaszkodzi, a w Polsce będzie mógł trochę kasy zbić na tantiemach czy tam czymś z takiego utworu. Plus oczywiście wzmożone zainteresowanie bulwarówek - czemu jak widać Nergal jakoś nie jest przeciwny.

----------------
Now playing: Bob Marley - [The Best of Bob Marley II] Is This Love [foobar2000 v0.9.5.6]
via FoxyTunes
Odpowiedz

Nergalowi kasy nie brakuje, zwłaszcza teraz, kiedy związal sie z dodzią, ich wspólny majątek sie powiększyl..zresztą o ile nergal pozuje do fotek razem ze swoją ukochaną na super mega imprezach dla vipow, udziela sie na nich, to wątpie czy posunie się dalej w sferze muzycznej, dziwnie by wyglądal popowy kawalek ze spiewającą dodą i growlującym nergalem lub metalowy kawalek z growlującą dodą Smile
Odpowiedz

ja tam przewiduje duet, predzej czy pozniej bo glupio mu bedzie odmowic dodziuni ;] poza tym doda ma taki glos ze moze spokojnie spiewac do duzo mocniejszych brzmien, niekoniecznie growlowac, pytanie tylko czy bedzie chciala to zrobic w takiej wlasnie konwencji, ale predzej tak niz nergal i pop ;]
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

kaski nigdy dosyć, a wspólne nagranie pewnie będzie - coś tam już nawet było zapowiadane.
Odpowiedz

predzej Inferno zostanie bębniarzem Feela, ale coz, w naszym polskim showbiznesie wszystko jest mozliwe, wiec niewykluczone Big Grin
Odpowiedz

Jak jeszcze słuchałem metalu to byli dla mnie znośni, teraz nie przesłuchałbym jednego kawałka. Nie jestem true.
Odpowiedz

Nergal zdradził True metal, jest mega FALSE
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Jebać tą czarno-różową pizde
Odpowiedz

Dawno w tym wątku nikt nie pisał, więc postanowiłam napisać tutaj swoje zdanie na temat Behemoth. Według mnie Behemoth jest dość dobrym zespołem. Nie podoba mi się jednak Adam występujący z kurzymi łapami na karku.
Co do ostatnio wydanej płyty (The Satanist) różnorodność utworów jaka na niej jest zaprezentowana wyszła im na dobre.
Odpowiedz