• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Behemoth

Sobota napisał(a):Zaś próba dostania się na same billboardy za wszelką cenę moim zdaniem śmierdzi.

Ale czy byłeś w Behemoth? Wiesz, że Nergal do tego dążył za wszelką cenę? Zapewne nie.

Więc nie wypowiadaj sie raczej w ten sposób. Chłopaki pokazują, że w tym niezbyt normalnym kraju jednak można działać na stopniu wyższym niż tutejszo-zaściankowy.

Powiem tak - Pantera często lądowała na listach bestsellerów, a jej członkowie głosili antykomercyjność. I rzeczywiście byli tej zasadzie wierni - wystarczy posłuchać dyskografii Pantry w kolejności chronologicznej.

(Tak, wiem że Pantera nie gra death metalu - jednak ja uważam, że to przystający przykład).
Panie, postaw winko.
Odpowiedz

Jęsli cenzuruje się teledyski po to by dostać się do Vivy nie jest robieniem tego za wszelką cenę to nie mam pytań.

Pantera to w żaden sposób nie była zespołem ktory by głosił określoną ideologie. Jak się kurwa spiewa CHristans to the Lions czy Antichristian Phenomenom czy cuś w ten deseń ,a do tego się robi wokół określoną otoczke ,a to wszystko tylko po to by ciagnac kupe kasy, gdy np duża częśc sceny black\death w określony sposób mocno się z takimi poglądami identyfikuje, to trzeba liczyć się z tym ,że można być uznanym za sprzedanych.

A podrugie kurwa teksty na scenie pokorju

WITAMY POLSKA (czy coś w ten deseń) na ostatnim mysticu o czymś chyba kurwa świadczą. Nile kurwa drze ryja HELLO U.S.A jak grają w stanach ? No nie kurwa ja przepraszam.

Ja im życze zeby nawet byli na 1 miejscu jakiegoś tam billboardu, ale stwierdzam ,że ten zespoł poza warstwą muzyczną z Death\Black metalem ma nie wiele obecnie wspolnego (zreszta mówiłem o tym już w poprzednich postach_.

CO nie zmienia faktu ,że to w sumei nieźli muzycy ,a szczególnei Inferno ale wole jego gre w Azarath czy Witchmaster ;].
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Sobota napisał(a):Pantera to w żaden sposób nie była zespołem ktory by głosił określoną ideologie

Poza wspomnianą antykomercyjnością Smile

Sobota napisał(a):...

No, to teraz brzmi to z sensem. Wiesz, nie sledzę poczynań tego zespołu tak dokładnie, ale jeśli jest prawdą to co mówisz, to muszę zrewidować swój pogląd na Behemotha. Chociaż są niezłymi muzykami, to jednak zaprzedawanie się biznesowi... Cholera, tego bym sie po nich nie spodziewał, ale z drugiej strony wszystko jest możliwe.

Pozdrawiam sąsiada (bo ja z Torunia) i dziękuję za naświetlenie sprawy Wink
Panie, postaw winko.
Odpowiedz

Spoko ,być może mnie jeszcze jakosz widzenia kojarzysz ;].
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):
Eulogy napisał(a):
Flying Corpse napisał(a):BTW Eulogy,specu od death metalu,słuchasz czegoś poza nowym Vader i Behemothem? Tylko nie mów prosze,ze Decapitated
Nie powiem, taki pozer jak ja nawet nie zna takiej kapeli jak Decapitated. Ogólnie dm nie słucham, mam 15 lat, pryszcze podobne do Twoich, grube okulary i koszulkę Behemotha z The Apostasy, którą kupiła mi babcia. Idź, jebnij się w łeb, bo piszesz jak potłuczony i wpasowujesz się w stereotyp zaściankowego skretyniałego metala, dla którego im mniej znana kapela, tym lepsza, nieważne jakie ścierwo gra. Takim jak tobie, można sprzedać gówno w plastiku, byle by było czarne i niepozerskie.
Dlaczego wy pozerzy zawsze sie tak kurewsko oburzacie jak ktoś bardziej doświadczony skrytykuje waszą ulubioną kapele,podając przy tym jakąs inną,lepszą Idea a tym stwierdzeniem że nunslaughter i incantation,to mało znane kapele i do tego chujowe,pokazałeś jakim jestes znawcą Laughing no ale czego tu wymagac od kogoś dla kogo szczytem w dm są vader,behemoth Crying or Very Sad
Twoją wypowiedź mogę podsumować krótko - jesteś umysłowym inwalidą.
Odpowiedz

Eulogy napisał(a):
Flying Corpse napisał(a):
Eulogy napisał(a):
Flying Corpse napisał(a):BTW Eulogy,specu od death metalu,słuchasz czegoś poza nowym Vader i Behemothem? Tylko nie mów prosze,ze Decapitated
Nie powiem, taki pozer jak ja nawet nie zna takiej kapeli jak Decapitated. Ogólnie dm nie słucham, mam 15 lat, pryszcze podobne do Twoich, grube okulary i koszulkę Behemotha z The Apostasy, którą kupiła mi babcia. Idź, jebnij się w łeb, bo piszesz jak potłuczony i wpasowujesz się w stereotyp zaściankowego skretyniałego metala, dla którego im mniej znana kapela, tym lepsza, nieważne jakie ścierwo gra. Takim jak tobie, można sprzedać gówno w plastiku, byle by było czarne i niepozerskie.
Dlaczego wy pozerzy zawsze sie tak kurewsko oburzacie jak ktoś bardziej doświadczony skrytykuje waszą ulubioną kapele,podając przy tym jakąs inną,lepszą Idea a tym stwierdzeniem że nunslaughter i incantation,to mało znane kapele i do tego chujowe,pokazałeś jakim jestes znawcą Laughing no ale czego tu wymagac od kogoś dla kogo szczytem w dm są vader,behemoth Crying or Very Sad
Twoją wypowiedź mogę podsumować krótko - jesteś umysłowym inwalidą.
dlaczego tak sadzisz kochasiu?
Odpowiedz

Zespół Behemoth podpisał dwa kontrakty z największymi i najważniejszymi wytwórniami zajmującymi się muzyką metalową. Kolejne albumy formacji będą wydawane w Europie przez Nuclear Blast, a w Stanach Zjednoczonych przez Metal Blade.

http://muzyka.onet.pl/0,1671765,newsy.html
Odpowiedz

Tutaj dają po staremu... Szukajmy dalej... (żebym był w temacie: Behemoth rlz / Behemoth sux)
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Nuclear Blast
o_O
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

trza robić swoje i nie patrzeć na pedziów co im sie nie podoba behemoth nie lubisz nie słuchaj i wal konia przy imoprcie
and now is forever...
Odpowiedz

Dziwnie piszesz,jak na kolesia który zapodał albumem Pyrexii w temacie o naj. płytach usdm
Odpowiedz

Mi tam Behemoth specjalnie nie podchodzi. W sumie nawet nie wiem czemu- ale jeśli chodzi o Black Metal to wolę sięgnąć po Burzum, Satyricon, Darkthrone, Immortal (czyli dobre norweskie zespoły).
!!!EXTREME METAL!!!
Odpowiedz

Kolgo napisał(a):Mi tam Behemoth specjalnie nie podchodzi. W sumie nawet nie wiem czemu- ale jeśli chodzi o Black Metal to wolę sięgnąć po Burzum, Satyricon, Darkthrone, Immortal (czyli dobre norweskie zespoły).

to juz nawet ja wiem ze behenot to nie bm tylko kot z ksiazki korwa
Odpowiedz

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?k...caid=154cd

ROTFL
Odpowiedz

No, podobno u nas pare lat temu zdeptał obraz z JPII i od tamtej pory już koncertów na podlasiu nie zapodaje Smile
Odpowiedz