- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Eulogy napisał(a):kul tró niesprzedajnym undergroundzie
Akurat wole ten tró niesprzedajny undergrałnd.
Ale doszliśmy do wspolnego wniosku ,ze tu chodzi o zarabianie kasy a nie o byciu szczerym w swoim przekazie. I jakby sie nergal do tego przyznał a nie robiłz siebie jakiegoś młota na chrześcijan to bym nic do niego nie miał ;].
Dzięki za dyskusje tutja na forum rzadko się to zdarza ;] .
It rained, but we cheered ...
- Liczba postów:
- 74
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Wydaje mi sie, że Nergal po części przyznaje się, iż to co robi jest zwykłym zarabianiem kasy, markietingiem, itp.
Kilka cytatów:
"ze swojej życiowej pasji, hobby zrobiłem swój zawód"
"chciałbym zagrać pełny tour ze Slayer albo Slipknot"
"Dajemy radę. Koncerty są naprawdę świetne aczkolwiek trudno zbudować jakąś atmosferę o godz. 16.00 w ciągu 30 minut... traktujemy to bardziej jako marketing, który w dalszej perspektywie ma przynieść nam olbrzymie korzyści i pozwoli dotrzeć do mnóstwa nowych ludzi"
Zawód to zawód. Prędzej czy później człowiek się wypala. Slipknot?! Jeżeli tak traktuja krótkie koncerty, to dlaczego nie te dłuższe?
.dance with the dead in my dreams...
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
no to latające truchło może teraz iść spierać sralną maź z gaci
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Nie rozumiem tej zaciętej krytyki. Dwa ostatnie albumy to dobry shit.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 147
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Jak dla mnie trzy ostatnie płyty to dobry shit. A krytykowanie Behemoth stało się modne ostatnio, a dlaczego ? Czy jakaś polska kapela death metalowa była kiedyś na Billboardzie ? Nie. Nergal i spółka odnieśli sukces jakiego nie odniosą raczej polskie kapele undergroundowe i pewnie to jest przyczyną zawiści i tej werbalnej agresji skierowanej w stronę Pomorzan. Ja im tego jak najbardziej gratuluję. I jak uda mi się dopchać po autograf w Empiku w K-cach, to bez włazidupstwa pogratuluję chłopakom ; ]
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Eee d;a mnie ogólnei Death Metal i Billboardy pasuja jak pięść do nosa. Zaś próba dostania się na same billboardy za wszelką cenę moim zdaniem śmierdzi.
A do muzyki jak już mówiłem specjalnei nic nie mam ,bo jej nie słucham.
It rained, but we cheered ...