- Liczba postów:
- 36
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
mamy, mamy, ale takich ludzi jakby nie patrzec jest całkiem sporo. muszę przyznac ze mnie też się to kiedyś zdarzało (koloryzowanie). ech, człowiek młody był i głupi...
ostatnio właśnie koleś dzwonił po ruską mafię, bo mu chcieli pod klubem wpier.... nawet składnie po rosyjsku gadał
when the stars threw down their spears,
and water'd heaven with their tears,
did he smile his work to see,
did he who made the lamb make thee...
- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
A ja mam taką koleżankę, która kiedyś mi wmawiała, że ja jej opowiadałam, że się biłam z taką dziewczyną ( z którą nigdy naprawde nawet nie rozmawiałam...), ja powiedziałam, że nic takiego nie mówiłam, a ona zwymyślała mi od kłamczuch

A później mojej koleżance naopowiadała, że ja ją obraziłam, a później ją błagałam, przepraszałam itd. ale ona nie przyjęła moich przeprosin i mi dała w twarz, a ja się popłakałam przy całej jej klasie

No myślałam, jak to usłyszałam, ze chyba umrę ze śmiechu
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Emma- no różni ludzie się zdarzają

O i jeszcze mi się przypomniało. W klasie mam taką koleżankę. Kiedyś tam się z nią trochę (bardzo trochę

) kolegowałam i jej się podobał taki chłopak. i któregoś dnia przychodzi do szkoły i opowiada:
Zaczęła z nim chodzić, a on ma przebity język i powiedział, że sobie zamówi kolczyka z jej inicjałami, a ona chyba w takim razie kupi sobie z jego (udawała wtedy, że ma przebity język

). I że on z okazji ich spotkania kupił jej takie fajne spodnie (kupiła sobie nowe spodnie), chociaż tak właściwie się jej nie podobają, ale nosi, żeby mu nie zrobic przykrości. I tak o tym cały czas gadała, no normalnie tragedia, kłamanie to już chyba jej nałóg...
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "