• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Azarath

co myślicie o tej kapeli - projekcie znanego z Behemoth Inferna, ja osobiście posiadam drugie ich wydawnictwo i śmiem twierdzić że jest naprawdę dobre, tylko Inferno na zdjęciach jakby przytył Smile czyżby dobrobyt aż tak mu się udzielał Smile
Odpowiedz

hehe mięsien piwny mu urusl Big Grin a Azaratha znam mam dwa albumy i moge stwierdzic ze calkiem calkiem
Odpowiedz

Taaak Azarath ladnie melodycznie z milymi balladami graja (taaa jasne buehehe). Nie no teraz na serio... podoba mi sie to co robia Smile Fajne jest to intro "Taedium Vitae" a moj ulubiony kawalek to hmm "demon speed" tiaaaa Big Grin Big Grin
Odpowiedz

taaa Azarath swietny jest oni bede jeszcze slawni Laughing w sumie juz sa ale nie bardzo
Odpowiedz

doczasu jak inferno będzie walił w behemoth to nie widzę wielkiej kariery przed azarath a pewno będzie długo walił bo mu sie to mocno opłaca
Odpowiedz

Azarath jest rewelacyjny Szczególnie Infernal Blasting przypadł mi do gustu Fachowy brutalny death metal starej szkoły Nic tylko słuchać i machać łbem dla Szatana Big Grin Jak to mówią name of Satan we adore! I basta!
Odpowiedz

Ja myślę że Azarath nagrał najlepszą death metalową płytę zeszłego roku. I jak tak dalej pójdzie to będzie to jeden z najlepszych zespołów death w Polsce, a może i na świecie. A Inferno Jest jednym z najlepszych pałkerów na świecie co udowodznił na płytach Behemoth, Witchmaster I Azarath
Odpowiedz

Zachowanie publicznosci na koncertach Azarath to dla mnie syf roku.
Odpowiedz

może rozwiń wątek hegemonq bo z tego co napisałeś wiele wywnioskować nie idzie
Odpowiedz

Dechri napisał(a):może rozwiń wątek hegemonq bo z tego co napisałeś wiele wywnioskować nie idzie

No nikt nie dal po mordzie Inferno za pozerstwo, ani nawet ich nie obrzucono jajami za pozerstwo.
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):No nikt nie dal po mordzie Inferno za pozerstwo, ani nawet ich nie obrzucono jajami za pozerstwo.

Nie, teraz to przesadziłeś. Za to co powiedziałeś kazdy porządny metalowiec powinien walnąć cię w ryj! Wyrwać ci ten głupi łeb i nasrać do środka! A Inferno powinien ciąć cię zyletką i posypywać rany solą głupi lamusie. Azarath za pozerstwo... Nie no ludzie trzymajcie mnie!
Odpowiedz

Necroblood nie rób sobie nic z jego wypowiedzi Wink To taki nasz forumowy rozśmieszacz Laughing
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Alsvartr napisał(a):Necroblood nie rób sobie nic z jego wypowiedzi Wink To taki nasz forumowy rozśmieszacz Laughing

ano dokładnie Smile taki pajacyk Tongue i samozwańczy podnóżek wszebąda Rolleyes
Odpowiedz

Necroblood napisał(a):Azarath za pozerstwo... Nie no ludzie trzymajcie mnie!

No przeca Inferno jest tez w behemoth.
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):
Necroblood napisał(a):Azarath za pozerstwo... Nie no ludzie trzymajcie mnie!

No przeca Inferno jest tez w behemoth.

Drogi hegemonq pozwól ze wyjaśnie ci co znaczy słowo pozerstwo. Według słownika: "sztuczność w sposobie bycia,nienaturalność zachowania, pozowanie". Pomijam w tym momencie fakt ze według ciebie Azarath jest "sztuczny" (a moze komercyjny według ciebie). Natomiast nie mam pojęcia po co piszesz ze Inferno gra w Behemocie. Gra tez w Witchmasterze, no i co z tego? Co to ma do tego ze jest on według ciebie pozerem? Proponowałbym więc hegemonie zebyś troszeczkę pomyślał zanim coś napiszesz. Dziękuje Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości