• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Avril Lavigne

Co myslicie o nowym teledysku Avril Lavigne Nobody' s Home ??? Moim zdaniem najlepszy jej teledysk z Under My Skin !!! Naprawde jest zajeeefajny !!! Big Grin

Teledysk weszedł w Anglii 8 Pazdziernika i już tego samego dnia można go było ściągnąć z neta, a oto link:
http://www.roko-rumora.net/Avril%20Lavig...%20Home%20[video]%20[TuCmplctd].mpeg

I przy okazji zapraszam na mojego bloga poświęconemu Avril Lavigne http://myblogmya.blog.onet.pl !!! Big Grin

Kamael: przerabiam topic, teraz można rozmawiać o tej pani bez przeszkód.
Odpowiedz

Sdzę że nie wiem który to, a jeśli to ten o jakim myśle to jest odgapiony od Morbid Angel - Enshrined By Grace (tło). A więc głupi...
Odpowiedz

Teledysk jest zajeeeegłupi !!! Big Grin

Blog poświęcony Avril - fuuuuu... cóż za idotyczny pomysł.
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

chyba wiadomo co z tym tematem należy zrobić? Wink
Odpowiedz

Mya Av napisał(a):Moim zdaniem najlepszy jej teledysk z Under My Skin !!!

Ta z pod mojej skóry tesh niezłe teledyski wychodząTongueTongueTongue
AC/DC RLZ!!!
Odpowiedz

równie głupi co ta piosenka
Odpowiedz

Ale wokalistka może być Big Grin
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać Big Grin
Odpowiedz

Splash napisał(a):Ale wokalistka może być Big Grin

Taa tylko niech odłoży gitarę...
AC/DC RLZ!!!
Odpowiedz

mam wrażenie, że kiedy odłozy gitarę to niczym (no prawie niczym) nie będzie się rózniła od britnejowej spirsowej. takie jest moje zdanie. być może źle ją oceniam, ale przeciez nie wiem jak zachowuje się na codzień. bo wiadomo, na koncertach może sobie pokrzyczeć i potrzepać włosami....Big Grin
Odpowiedz

Tzn, nie mów mi nic o pannie Spirs, bo mnie ciary przechodzą Laughing A tak, hmmm, w porównaniu do Any Johnson to Avril wypada blado, ale i tak jest niezła 8)
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać Big Grin
Odpowiedz

Tak ale przynajmniej dobrze umieszczony topic :] ta muzyka jest "inna" Tongue a tak na serio to to nie moze być prawdziwe to musi byc jakaś prowokacja ;P
Zapomniałem, że od kilku lat
Wszyscy giną jakby nigdy ich nie miało być
W stu tysiącach jednakowych miast
Giną jak psy
Odpowiedz

gabrysia napisał(a):mam wrażenie, że kiedy odłozy gitarę to niczym (no prawie niczym) nie będzie się rózniła od britnejowej spirsowej. takie jest moje zdanie. być może źle ją oceniam, ale przeciez nie wiem jak zachowuje się na codzień. bo wiadomo, na koncertach może sobie pokrzyczeć i potrzepać włosami....Big Grin

rozni sie i to dosc znacznie - objetoscia klatki piersiowej Wink
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

XdkyX napisał(a):
gabrysia napisał(a):mam wrażenie, że kiedy odłozy gitarę to niczym (no prawie niczym) nie będzie się rózniła od britnejowej spirsowej. takie jest moje zdanie. być może źle ją oceniam, ale przeciez nie wiem jak zachowuje się na codzień. bo wiadomo, na koncertach może sobie pokrzyczeć i potrzepać włosami....Big Grin

rozni sie i to dosc znacznie - objetoscia klatki piersiowej Wink

no wiesz, spirsowa jest po operacji plastycznej :? i poczekaj, założę się że to samo niedługo czeka biust panny lavigne
Odpowiedz

poprawcie linka bo nie dizala! Big Grin
Odpowiedz

Avril Lavigne baaaardzo różni się od Britney, Augilery i innych tego typu co sprzedają sex, a nie robią muzyke...
Poprostu nie znacie jej i oceniacie ją na podstawie kilku teledysków które widzieliście na Mtv, może jeszcze przeczytaliście jakiś wywiad z nią w Bravo i zauwarzyliście że się zmienniła i odrazu stwierdziliście, np.: że jak kiedyś powiedziała że nie będzie nosić spudnic, a teraz je nosi to odrazu jest jak Britney i te inne kur**(sorry jak kogoś uraziłam, ale nie mam tolerancji dla takich osób).
Odpowiedz