• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Avril Lavigne "Best damn thing"

hohoho, przyszedł najbardziej srogi moderator i zaraz zjebie zabawę Laughing
Odpowiedz

Axel napisał(a):Mnie jako mężczyznę kultura obowiązuje i kobiety nawet takiej jak ty nie będę mieszał z błotem.
To znaczy jakiej?
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Do tematu.

nigga please

jesli jakas fajna dyskusja sie rozwija po co przerywac w ten sposob? tym bardziej ze gdyby dyskutowac dokladnie na temat, podejrzewam ze po gora 3 postach bylyby bluzgi znowu
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):
Axel napisał(a):Mnie jako mężczyznę kultura obowiązuje i kobiety nawet takiej jak ty nie będę mieszał z błotem.
To znaczy jakiej?

Po twoich wypowiedziach, po odgrywaniu roli niegrzecznej dziewczyny domyśl sie jaka masz opinie tu na forum.
Odpowiedz

Niegrzecznej dziewczynki? Panienki z całorocznym pmsem? Naburmuszonej małolaty? Cokolwiek nie wymyślisz, spłynie to miodem na moje kamienne serce, a potem chapnę cię za tyłek.
Odpowiedz

No i w porządku i na tym zakończmy ta dyskusje.
Odpowiedz

A ty już nie będziesz grał złego chłopca i bił młodszych od siebie. Zapowiada się sielanka.
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):A ty już nie będziesz grał złego chłopca i bił młodszych od siebie. Zapowiada się sielanka.
Bije tylko starszych. I przestań sie przypieprzać bo mnie nie sprowokujesz.
Odpowiedz

Ostatnimi czasy nieudolnie jeździsz najpierw po Stigu, potem po jakieś dziewczynce. I tylko dlatego się przyjebałam. A może mi się nudziło?
Odpowiedz

Do tematu, albo cały offtop zaraz poleci.

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
warsadal napisał(a):Do tematu.

nigga please

jesli jakas fajna dyskusja sie rozwija po co przerywac w ten sposob? tym bardziej ze gdyby dyskutowac dokladnie na temat, podejrzewam ze po gora 3 postach bylyby bluzgi znowu
Spierdalaj za przeproszeniem, jest temat na takie rozmowy, jest shoutbox, jest PM, jest w końcu gg i e-mail, nie musicie awanturować się tutaj, nie po to jest ten temat.

Axel, Rene- jeśli macie sobie coś jeszcze do powiedzenia, przenieście się proszę na PM.
Istny- jeśli chcesz mi odpisać- patrz wyżej.
Odpowiedz

ok pisze na temat

nie slucham avril bo tego nie lubie
Odpowiedz

Znam parę piosenek, nie przekonuje mnie to. Nie trafiło to do mnie bo wg. mnie za nudne to jest. Ot taki pop-rock do posłuchania w radiu ale nic więcej.
Odpowiedz

Nudne jak flaki z olejem i do tego beznadziejne.
Odpowiedz

Hey hey you you i don't like your gilrfrieend <ok>

zajawkowa piosenka,a Avril w klipie ma fryzure idealnie podkreślającą jej brzydote Idea
Odpowiedz

a mi się ta muzyka podoba w chuj Laughing Laughing Laughing
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz