• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Atak na Pentagon

The Stig napisał(a):
Mario1349 napisał(a):powinni rozkurwić usańców w trzy huje,stanowczo rządamy więcej ataków terrorystycznych na usa!

a czemu nie na polske ? jeden czosnek o kulistych kształtach - tu pojeby i tam...

facet zastanów sie zanim coś napiszesz.
po pierwsze nie porównuj Polski do tego skretyniałego państwa debili, po drugie pojebem tu co najwyżej jesteś ty, potrzecie zryj gówno i zastanów się wcześniej zanim napiszesz coś głupiego o swoim ojczystym kraju, gdyby nie Polska pewnie był byś jakimś peirdolonym rumunem, a może i przekroczyłeś nielegalnie granicę przybywając z rumunii haha. kto wie.
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

szczerze mówiąc to mnie jebie polska jako naród i państwo, a dzieje sie tak ponieważ traktuje je was tak samo jak mnie czyli poprostu ma nas po uszy w dupie ! Patryjotyczna Polska skonczyła sie wraz z koncem II WŚ i początkiem komunizmu, a dzisiaj to jest jebana IV RP które reprezentuje kurwe i złodzieja a nie obywatela.
Odpowiedz

The Stig napisał(a):Patryjotyczna.
Twój patriotyzm ujawnia się już w podejściu do naszego ojczystego języka.

Cytat:a dzieje sie tak ponieważ traktuje je was tak samo jak mnie czyli poprostu ma nas po uszy w dupie !
Mniej więcej rozumiem,ale mimo wszystko możesz przetłumaczyć?Ponadto dręczy mnie zwrot 'po uszy w dupie'..

Co do reszty się nie wypowiadam, nie mam dziś nastroju ani weny na kłótnie.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Mario1349 napisał(a):po pierwsze nie porównuj Polski do tego skretyniałego państwa debili

pomijając czarnuchów, to odsetek debili w USA i w Polsce jest podobny. Różnica jest taka, że debile w USA nie narzekają 24/7 tylko zapierdalają 3x wydajniej niż polscy. Stań przed lustrem i zadaj sobie pytanie - kto tu jest pierdolnięty?

Cytat:szczerze mówiąc to mnie jebie polska jako naród i państwo, a dzieje sie tak ponieważ traktuje je was tak samo jak mnie czyli poprostu ma nas po uszy w dupie !

Polską rządzi endodynamiczna oligarchia koczowników, a nie Polacy, więc o czym my w ogóle mówimy?

Cytat:Patryjotyczna Polska skonczyła sie wraz z koncem II WŚ i początkiem komunizmu

Patriotyczna Polska skończyła się z końcem panowania Kazimierza Jagiellończyka na dobrą sprawę. Zaorane.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Z końcem JAgiwlończyka nie istniało jeszcze wykrystalizowane pojęcie patriotyzmu państwowego, a dominował feudalny, o ile się nie mylę.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Z końcem JAgiwlończyka nie istniało jeszcze wykrystalizowane pojęcie patriotyzmu państwowego, a dominował feudalny, o ile się nie mylę.

panstwowy patriotyzm to jeszcze wieksze gowno.
najwazniejszy jest lokalny i etniczny :>
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
ReTuRn napisał(a):Z końcem JAgiwlończyka nie istniało jeszcze wykrystalizowane pojęcie patriotyzmu państwowego, a dominował feudalny, o ile się nie mylę.

panstwowy patriotyzm to jeszcze wieksze gowno.
najwazniejszy jest lokalny i etniczny :>
Coś w tym jest.
Ja najpierw czuję się Ślązakiem a dopiero potem ewentualnie polakiem.
Odpowiedz

A umnie cały czas sie kłoca czy Jaworzno to slask czy malopolska. Laughing
Odpowiedz

Cytat:A umnie cały czas sie kłoca czy Jaworzno to slask czy malopolska.

I to by byl o wiele ciekawszy topic niz jakis tam pentagon
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):A umnie cały czas sie kłoca czy Jaworzno to slask czy malopolska. Laughing
W Jaworznie nie mówi się po śląsku ,więc cóż...
Odpowiedz

w Sosnowcu też nie, a mimo to jest w województwie śląskim i co? Tongue
a na dodatek wielu uważa że w Sosnowcu są 'gorole'
to dopiero Big Grin
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Nie lubie Sosnowca,straszne zadupieBig Grin
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Nie lubie Sosnowca,straszne zadupieBig Grin

No co Ty Wink
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Vlkodlak napisał(a):a na dodatek wielu uważa że w Sosnowcu są 'gorole'
a co,moze ich tam nie ma? Laughing
Odpowiedz

Vlkodlak napisał(a):a na dodatek wielu uważa że w Sosnowcu są 'gorole'
to dopiero Big Grin

aha.. no i urwałam się z choinki

a to dopiero.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości