• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Arka Satana }:->

Tak przeglądam to forum w poszukiwaniu tematu o moim ulubionym polskim satanistycznym zespole Big Grin i stwierdzam że macie braki w edukacji, drodzy forumowicze! Arka Satana to nie tylko "taki duży taki mały.."! Arka Satana ma na koncie już 10 jakże pięknych utworów oraz kilka świetnych filmów, dlatego wszystkich niewtajemniczonych w jej mroczną działalność zapraszam na www.kicz.org skąd wyżej wymienioną twórczość można nieodpłatnie pobrać Big Grin
Polecam "Płody płody płody" (umc umc, ale czad Laughing ), "Paetz" oraz "Ty nas osrałeś" - moje ulubione kawałki Tongue
Odpowiedz

Na poczatku to bardzo ciekawy zespol pozniej to dokladniejszym wsluchaniu sie w teksty robi sie dosc zenujacy.
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Mam to od dawna Angry
Już nawet dziadek śpiewa "Taki mały taki duży może wino pić!!!" Big Grin Big Grin Big Grin
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Arka Satana byla dobra kiedys, jako dobry pomysl i parodia naszego pseudoreligijnego band'u...ale szybko mi sie znudzilo...
Moj syn urodzi sie gluchy...
Odpowiedz

Arka Noego nie jest pseudo religijna :?
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
Odpowiedz

"A teraz dla wszystkich fanów Arki Satana, gorący kawałek prosto z piekła, 666 tygodni na liście - Ty Nas Osrałeś, pieśń pochwalna ku czci pana ze sklepu monopolowego, wykonana oczywiście w starym dobrym stylu necro, przygotujcie się na coś naprawdę bluźnierczego SATAAAAAN!" roooooox Laughing 8) walić Arki Noego, Parowozy Mojżesza, Kucyki Abrahama! Laughing
Odpowiedz

"Krwi i kału fontanna, najlepszy zespół to Arka Satanna" Laughing
Odpowiedz

wpiszcie na mp3.wp.pl Arka Satana - tam jest kuupe kawalkow freeware do sciagniecia bez problemowo Big Grin
[Obrazek: jezus.gif]
Odpowiedz

Głupawe,ale śmieszne Big Grin
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz